Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
hehe tylko to co wydawało się proste i tanie robi sie dość karkołomne i kosztowne do zrealizowaniaHehe, zima idzie to sie Kustosz zbroi na następny sezon
Hehe, zima idzie to sie Kustosz zbroi na następny sezon![]()
Dobra porównam a tak dla przypomnienia: jak tam skrzynka 6 biegowa pasuje do tego silnika? miałeś obadać
hehe tylko to co wydawało się proste i tanie robi sie dość karkołomne i kosztowne do zrealizowania
Myślę że nie tylko on![]()
Też muszę swoje tematy domknąć bo ostatnio kiepsko z czasem stałem. Z bólem serca zbliżam się do etapu gdzie kolejnym krokiem będzie... moc... a to zaboli po kieszeni...![]()
Podejrzewam, że najtańsza opcja to kupno silnika 3.0 V6 12V
Podejrzewam, że najtańsza opcja to kupno silnika 3.0 V6 12V lub kupno zardzewiałej 156 2.5 V6 24V ze zdrowym silnikiem.
Żadne V6 nie wchodzi w grę, nie chce auta na 1/4 mili. Bede dłubał w TSie, jak Bóg da zdrowie a pracodawca podwyżkę![]()
Nie jest trudno wsadzić V6 o ile masz wszystkie wiązki do ECU silnika też zależy od rocznika bo polift w 2.5 miał blokadę elektroniczną a przedlift nie. Wybieraki do skrzyni biegów też są różneZ ciekawości- dużo zabawy i przekładania jest żeby zamienic 2.0 na 2.5 V6. Oczywiście V6 ze 155.
hehe jak uzbierasz na julkę to bedzie już dinozaurem w motoryzacji na chyba że dobrze zarabiaszNiewarto się w to pakować lepiej zbierać na Julie
popatrz ile kosztuje 159 trzyletnia z dobrym silnikiem to co dopiero Julka najmniej połowe ceny nowej czyli 100 tys mnie nie staćJakbedzue tracić tyle co wszystkie Alfy to za 3 lata śmigam nią
no to też jest wybór, mnie nie pociągają disle i technologia komputerowa w samochodachNajtańsza wersja kosztuje 140 tys czyli po 3 4 latach będzie pewnie za 60 lub 70 tys do wyrwania to spoko cena. Ja już w stare złomy się nie ładuje czas na świeże auta