Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czerwona Alfa naprawiona koszt 1300zł są inne przełożenia na kołach, zostawiłem te które miałem
Wahacz w czarnej wymieniony koszt 200 zł
Mam dokładnie to samow czerwonej- cieknąca pompa wspomagania
słuchajcie na dniach wymieniam olej w mojej v-ce i chcę założyć jakiś dobry filtr oleju żeby cisnienie oleju było lepsze niż na tanim filtronie jakieś sugestie
Raczej ciśnienie ci nie podskoczy od filtra olejuSłuchajcie na dniach wymieniam olej w mojej v-ce i chcę założyć jakiś dobry filtr oleju żeby cisnienie oleju było lepsze niż na tanim filtronie jakieś sugestie
też mam takie wrażenie, wymień czujnik ciśnienia ale filtr też trzeba założyć z górnej półki Mann/KnehtRaczej ciśnienie ci nie podskoczy od filtra oleju
TY Dziaru się nie wymiguj, możesz podjechać do nas na zlotmnie na zlocie nie będzie ..... mimo ze mam 30 km .
Ale nie bede jechał 90-konnym dieslem , bo mnie pojedziecie....
Ale za to ... moze wpadniecie na Tychy ? jeden pokój mam wolny jak co , mozna cos dziabnac pochwale sie moim szrotami jakiego grila jebniemy ? Tychy macie i tak po drodze
No i tak trzymaća co tam wpadne
Pokopce wam se se se se se se se