Marcin@romeo
Nowy
Spoko szanuje wasze zdanie
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Marcin, wiec nie mów ze nie warto wsadzać V6 do 155 bo jak masz pojęcie to zrobisz to bardzo tanio. Chęć jeżdżenia starociem a nowym autem to dwa zupełnie inne sposoby na życie, co kto woli.
To jest przywilej raczej ludzi zamoznychmozna miec starocia i jezdzic nowym autem... w czym problem ?
Najtańsza wersja kosztuje 140 tys czyli po 3 4 latach będzie pewnie za 60 lub 70 tys do wyrwania to spoko cena. Ja już w stare złomy się nie ładuje czas na świeże auta
Ja kupiłem 159 z 2010 r 1.9 8v za 31 tys zbelgi da się bezproblemowo
Nawet jak gulia będzie spadać wolniej to i tak uważam że warto po jeździe próbnej uważam że to auto idealne dlammnie nawet z dieslem
1 właściciel z Belgii 167000
136 hp które w zupełności wystarcza na 5 bez problemu 180 leci
Do codziennej jazdy starcza do szybkiej mam 155
nawet bym powiedział, ze dla małej grupy ludzi. Nowe auta bardzo zmieniają u kierowcy czucie auta i zachowanie za kierownicą po przesiadce do 155 to do jej całej trzeba się od nowa przyzwyczajać.Poza tym 155 trzeba chcieć, a nie posiadać z przypadku, to nie jest raczej auto dla każdego.
TS pali 8 nawet w zimie..
Do codziennej jazdy starcza do szybkiej mam 155