• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] Alfa GT 1.9JTD

Troche porobione znowu przy Alfie :) Nowy rozrzad nowe filtry nowy olej LM. Po 10 000 w moich rekach.

Do tego upolowalem zegary od Black line z czerwonymi ramkami i bialym podswietlaniem

Zdjecie moze tego nie pokazuje ale w nocy biale podwietlanie wyglada swietnie. Teraz bede jezdzil po nocach zeby na zegary popatrzec :)

no foto nieodaje efekty:)nazywo dopiero łał jest:)

Tak bedzie wygladac wersja zimowa. 15stki stalowki. Wsadzilem na próbę. Jezdzi sie bardzo przyjemnie. Duzo wiekszy komfort niz na 18stkach. Do tego wydaje mi sie ze sporo lepiej idzie na malych kolach. Opony mam 195.65.15. Niebieski pasek na felgach widac tylko z boku.. Calosc pomalowana pistoletem. Na koniec do lakieru dodany xyralic. zeby uzyskac brokatowy efekt.

uboga zrobiła sie bez 18:))ja na zime dostałem "telefony"16:)i zawsze niebedzie takiego skoku wyglądzie:)takto tez stalowe bym kupił

Fakt. Straciła urok bez 18.. :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ale na zime 15 spoko ;)

Przeszło mi przez głowę aby do mojej GT też założyć stalowe 15" gdyż takowe posiadam po 156 ale po przymiarce stwierdziłem, że na zimę zostaje 16 a lato jak to lato tylko 18:) Ale muszę przyznać, że nawet dobrze wygląda bez obrazy oczywiście.

stalówki są spoko.!
attachment.php

Załączniki

• WP_20140313_002.jpg
    WP_20140313_002.jpg
    98.1 KB · Wyświetleń: 411
To co alfaholicy lubia najbardziej, czyli hak holowniczy przy GT :) Pasuje z malymi przeróbkami od 156. Alfa jedzie do szwajcarii po VFR1200 w srode. Objedzie?

88.jpg

89.jpg

90.jpg

Objedzie
Nie takie trasy robilem gyty bez ass itp
Zawsze objechala

A co z adnotacja haku w dowodzie ? :D

Troche sobie usiadła GT jak VFR i Burgman byly na przyczepce. Objechalem bez problemu :) Spalanie na pusto wyszlo 5.4 a teraz jak wróciłem to podeszło do 6.2.

194.jpg

195.jpg

Do tego przyszła nowa antena. Mam jeszcze dwie sztuki - czerwona i niebieską gdyby ktoś byl zainteresowany. 150 za sztuke.

196.jpg

197.jpg

198.jpg

199.jpg

200.jpg

ale usiadła:)niewiem jak wy to robicie mi gt 6.5 pali i jakos nieszaleje chyba:)cos jes nietak

Jakiej folii użyłeś?

Bocian... nowa fota face please...bo z poza tych denek od butelek już dawno nic nie widzisz... ;)

Amortyzatory
Powrót