@radosuaf No jeśli chodzi o mnie to środek trójki bardziej mi się podoba niż w alfie, ale to kwestia gustu oczywiście...
@bartas82 Własnie dlatego mówię, że nie ma co się pałować co będzie, trzeba poczekać, może okaże się że nowy model alfy będzie świetny, może nie. Teoretyzowanie teraz nie ma kompletnie sensu. Wiecie jak to jest z Sergio, dziś mówi jedno jutro zmienia zdanie. Bedzie można rozmawiać dopiero jak samochód wejdzie na rynek, parę osób kupi, przetestuje itp. Póki co wszystko to spekulacje...
@szymon1987 Myślę że to nie kwestia tego czy ktoś kocha, czy nienawidzi Giulietty. Kwestia czy po prostu komuś się podoba czy nie. Nienawiść nie ma tutaj nic do rzeczy moim zdaniem. Jeśli chodzi o subaru, nie wiem jaką ma ofertę, jednak mazda ma trochę modeli w swoim asortymencie obecnie, dokładnie 2 razy więcej niż alfa. Co ciekawe taka mazda ma samochody dla każdego potencjalnego kupca. Chcesz małego pierdka do miasta bierzesz 2, chcesz suva, bierzesz cxa, chcesz dużego sedana bierzesz 6... No i wisienką na torcie jest kultowa już mazda mx-5. Generalnie moim zdaniem fajnie mają to obmyślane.
@qooba Hehe 184cm wzrostu to nie oszukujmy się jesteś kawał chłopa, niestety hatchbacki są przewidziane dla mniejszych ludków bo z zasady są to mniejsze samochody, gdyby alfa miała w ofercie następce 159, po prostu nie patrzyłbyś na giuliettę tylko na większego sedana, a że polityka firmy jest jaka jest to masz właśnie problem. Hehe choć z drugiej storny taki problem to nie problem... Wolałbym mieć w kieszeni 100 tyś na auto i być dużym gościem, który nie może się wpakować do konkretnego modelu niż być powiedzmy mojej postury ciała (174cm) i nie mieć tych pieniędzy...