radosuaf
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
No to czekam na propozycje, bo śmiem wątpić...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Witam serdecznie kolegów.
Pisze odnośnie informacji jaką otrzymałem od kolegi pracującego w FIACIE, jest tam głównym elektrykiem. Nie wiem w ilu jego słowach jest prawda, ale mówił, że na obecną chwile FIAT skupia się na runku Amerykańskim. Głównie sprzedaż Lanci THEMA, Jeep’a oraz poszczególnych modeli Fiata ale przerabianych przez Abath’a (te z górnej półki). Stąd też w fabryce Fiata w Tychach z powrotem zatrudnili kilka zwolnionych brygad. Natomiast co do Alfy to Giulia niewiadomo kiedy będzie i czy w ogóle. Jej termin jest i tak już o rok opóźniony. A pozostałe informacje to kaczka dziennikarska i manipulacja medialna. Fiat ma się zająć Alfą dopiero jak stanie na równe nogi po tym jak przejął kilka firm na rynku amerykańskim. Kiedy to będzie – nie wiadomo, liczby rozrachunkowe pokażą. Stąd też moje pytanie potwierdźcie lub zdementujcie tą informacje.
Głównie sprzedaż Lanci THEMA, Jeep’a oraz poszczególnych modeli Fiata ale przerabianych przez Abath’a (te z górnej półki).
(...) a z Abarthów w USA mają chyba tylko Fiaty 500, a i to niedługo siądzie, jak się rynek nasyci.