• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Giulia w 2014?

A u pepików pokazują jeszcze inną fotoszopową Giulię:
270.jpg

źródełko: http://autotip.auto.cz/clanek/auto-tip/3480/alfy-romeo-alfetta-a-giulia.html

Przód z AR Pandion, góra z Glorii, a reszta to miks Giulietty i 8C... trzeba mieć rozmach ;)

Pozdr.,
L.

Jej przód to idealne rozwinięcie 159, szkoda że z niego nie skorzystali.

zawsze mówiłem, byleby rozwinęli pandiona ... ;) choć te światła mogli bardziej schować w szczelinie a nie znowu jakieś wycięcia ... technika idzie do przodu i LED wszyscy zaczynają robić i schować/wkomponować światła można pięknie a tu znowu żarówki a'la passacior B6 ... ale to już takie moje własne życzenie, taki malkontent ze mnie :P

Ten render z czech wyglada jak paskudny miks ze starą hondą civik ;D Nie wiem czym ona nawiązuje do 159. eh, liczylem na swiezosc, tak jak w przypadku 156, i 159

To zdjęcie jest w najnowszym auto świecie plus w kombi i to nie jest Gulia, a Alfetta. Konkurenta dla BMW 5 i Audi A6. Dla mnie wygląda wreszcie jak Alfa i bardzo mi się podoba w szczególności w budzie kombi :D!! Piszą, że silniki mają być V6 do 400KM. Jak wrzucą V8 to się skuszę :D

...
According to this weeks Autocar Alfa Romeo are to launch 9 new models over the next three years:
2013: 4c
Late 2013: facelifted Mito ....trims,spec's,price
Late 2013: facelifted Giulietta ..... spec's, price, 4C's 1750 engine to be used in Giulietta
2014: Alfa SUV ..... competing with Q5/X3 based on Dodge Dart Chassis (extended Giulietta)
2014: 4c Spider
2015: Spider ...rwd j.v. with Mazda built in Japan, Alfa body, engines and suspension
2015: Alfetta .... rwd based on Maserati Ghibli compete with 5 series
2015: Giulia.... 159 replacement, fwd or rwd yet to be decided, saloon and sportwagon
2016: New Mito.....replacement for Mito may be based on FIAT 500X, 4 door only

Ostatnia edycja:
A ja czekam za Alfettą - to raczej moja następna Alfa. Jest BOSKA.

Witam serdecznie kolegów.
Pisze odnośnie informacji jaką otrzymałem od kolegi pracującego w FIACIE, jest tam głównym elektrykiem. Nie wiem w ilu jego słowach jest prawda, ale mówił, że na obecną chwile FIAT skupia się na runku Amerykańskim. Głównie sprzedaż Lanci THEMA, Jeep’a oraz poszczególnych modeli Fiata ale przerabianych przez Abath’a (te z górnej półki). Stąd też w fabryce Fiata w Tychach z powrotem zatrudnili kilka zwolnionych brygad. Natomiast co do Alfy to Giulia niewiadomo kiedy będzie i czy w ogóle. Jej termin jest i tak już o rok opóźniony. A pozostałe informacje to kaczka dziennikarska i manipulacja medialna. Fiat ma się zająć Alfą dopiero jak stanie na równe nogi po tym jak przejął kilka firm na rynku amerykańskim. Kiedy to będzie – nie wiadomo, liczby rozrachunkowe pokażą. Stąd też moje pytanie potwierdźcie lub zdementujcie tą informacje.

Witam serdecznie kolegów.
Pisze odnośnie informacji jaką otrzymałem od kolegi pracującego w FIACIE, jest tam głównym elektrykiem. Nie wiem w ilu jego słowach jest prawda, ale mówił, że na obecną chwile FIAT skupia się na runku Amerykańskim. Głównie sprzedaż Lanci THEMA, Jeep’a oraz poszczególnych modeli Fiata ale przerabianych przez Abath’a (te z górnej półki). Stąd też w fabryce Fiata w Tychach z powrotem zatrudnili kilka zwolnionych brygad. Natomiast co do Alfy to Giulia niewiadomo kiedy będzie i czy w ogóle. Jej termin jest i tak już o rok opóźniony. A pozostałe informacje to kaczka dziennikarska i manipulacja medialna. Fiat ma się zająć Alfą dopiero jak stanie na równe nogi po tym jak przejął kilka firm na rynku amerykańskim. Kiedy to będzie – nie wiadomo, liczby rozrachunkowe pokażą. Stąd też moje pytanie potwierdźcie lub zdementujcie tą informacje.

Z kolei moj znajomy (kierownik salonu) potwierdzil fakt ze prace nad alfa ida pełna para i w najblizszym czasie zobaczymy kilka premier.

Głównie sprzedaż Lanci THEMA, Jeep’a oraz poszczególnych modeli Fiata ale przerabianych przez Abath’a (te z górnej półki).

Tutaj kolega trochę popłynął, bo Lancii Themy w Stanach nie sprzedają (bo mają Chryslera), a z Abarthów w USA mają chyba tylko Fiaty 500, a i to niedługo siądzie, jak się rynek nasyci.

(...) a z Abarthów w USA mają chyba tylko Fiaty 500, a i to niedługo siądzie, jak się rynek nasyci.

W USA nie występuje takie zjawisko jak nasycenie rynku ;)
Zwłaszcza niszowym produktem. Wg mnie Abarth ma przed sabą świetlaną przyszłość :)

No chyba go pokręciło... Zawsze jakoś mi się wydawało, że dobrze robi, ale teraz to dowalił...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Amortyzatory
Powrót