radosuaf
Aktywny
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ale zauważ że taka tabelka prawie każdej marki na europejskim rynku zaczyna się od "-", nawet VW. Takie marki jak Renault, Opel, Suzuki, Mazda, Honda, Mitsubishi traciły w lutym między 20 a 40%! Wyjątkiem jest Kia z 30% wzrostem. Warto zauważyć ze amerykański Jeep radzi sobie świetnie. Podobna sytuacja ma miejsce w GM. Opel leci na łeb (-20%) a Chevrolet +22%.
I jak to wygląda w porównaniu z Alfą?
Disco Volante nie jest projektem Alfy. W Genewie nawet nie stało na stoisku Alfy...Po 4C i Disco Volante widać, że ta firma wciąż potrafi zaprojektować ORYGINALNE auto
Nijak to nie wygląda, bo to zupełnie inne segmenty aut?
Faktycznie! Myślałem, że jak ma scudetto, to i znaczek Alfy - a tu lipa!Mało tego. To auto nawet nie nazywa się Alfa Romeo
Faktycznie! Myślałem, że jak ma scudetto, to i znaczek Alfy - a tu lipa!
To już teraz rozumiem dlaczego Disco Volante nie było na stoisku Alfy.
Ja myślałem, że skoro ktoś zakładka wątek o nazwie ALFA ROMEO Disco Volante na forum miłośników Alfy, news o tym modelu pojawia się na prawie każdym portalu o Alfie, to jednak ten samochód ma coś z Alfą do czynienia.