A na jakiej podstawie? Stawiam że cena się nie zmieni, to zupełnie inna liga i nie będzie równana do FWD pokroju Forda, VW czy Mazdy, nie ten target.Sadze,ze cena alfy jeszcze pójdzie w dół,kwestia moze roku czasu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A na jakiej podstawie? Stawiam że cena się nie zmieni, to zupełnie inna liga i nie będzie równana do FWD pokroju Forda, VW czy Mazdy, nie ten target.Sadze,ze cena alfy jeszcze pójdzie w dół,kwestia moze roku czasu.
rybak
Ja spokojnie czekam początkiem przyszłego roku kończę leasing i liczę na jakieś wyprzedaże. Myślałem o powrocie do alfy ale za ta kasę można przebierać w autach w salonach.
Ogólnie to tez uważam ze cena przegięta ,o jakieś 10-12%.Z ludzi nie fanów alfy jednostki wybiorą alfę kosztem 3 z Niemiec(to moja opinia tylko i obym się mylił)Zobaczymy tez jakie będzie można wywalczyć rabaty bo w alfie rabaty rzędu 15-20% można było ugrać może nie na początku produkcji ale już po roku takie dawali.
A na jakiej podstawie? Stawiam że cena się nie zmieni, to zupełnie inna liga i nie będzie równana do FWD pokroju Forda, VW czy Mazdy, nie ten target.
Myslimy podobnie. Ogólnie interesuje sie tym przedziałem cenowym i tak jak piszesz,mozna za 160k upolowac juz fajnie skonfigurowane auta,nawet bmw czy audi (dielerzy sa bardzo elastyczni i upusty rzędu 10-12 tys nie sa czyms wybitnym do osiagniecia).Mazda za 162 tys oferuje tez naped 4x4,ale niestety tylko w kombii.. Wszyscy piszecie premium. Ok,macie racje,ale premium to równiez jakis konkretny silnik pod maską,a nie plebsowe 4 cylindry,wiec bez napinki panowie. Osobiscie ubolewam,ze alfa nie poszła dalej z technologia silników 5 cylindrowych,bo wówczas naprawde mozna by mówic o aucie premium z nietuzinkowym silnikiem o mocy powiedzmy 220km w podstawie i wtedy ok,cena moze byc taka,jaka jest. 2.2 to żadna nowosc.
Dlatego też bardzo żałuję, że najprawdopodobniej odeszli od koncepcji 3 litrowego diesla V6. Gdyby była taka jednostka już bym wiedział, na co czekam.
Ja osobiście celuje w 2.0 280km z q4 i czekam aż podadzą cenę.Przy moich przebiegach "ON" nie jest dla mnie ;p
Czekamy do lipca i oglądamy jeździmy,testujemy.
Zobaczymy ;pJezeli podstawa diesel kosztuje 140 tys,to taka bestyjka ,zapewne okolice 200.
Zobaczymy ;p
za taka kasę mozna juz kupic bmw 428(czterodrzwiowe) w pakiecie performance po jakiejś wyprzedaży poczekamy zobaczymy![]()
Zobaczymy ;p
za taka kasę mozna juz kupic bmw 428(czterodrzwiowe) w pakiecie performance po jakiejś wyprzedaży poczekamy zobaczymy![]()
Zobaczymy ;p
4 Gran Coupe.
Biorąc przez zwykłe analogie do innych marek,lub do 159 Tbi, to nie ma powodu żeby 200KM benzyna była droższa od wycenionych już diesli.
W związku z powyższym czas powoli robić miejsce w garażu.
Niestety duuuże znaczenie może mieć los polskiej waluty.
Gdybym miał brać z salonu to tylko benzynę. Może być nawet taniej z powodu akcyzy
Obstawiam 129000 zł za benzynę i 139000 zł za diesla.
Ale Giulia będzie musiała walczyć ze stereotypem jak na tym filmiku: pewnie ten urzędnik Alfę Romeo widział tylko w Auto Świecie
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-onlin...smierci-koni-z-janowa-podlaskiego,645632.html
nawet bmw czy audi
Nie róbmy z giulii auta z rodowodem maseratti
IMO Giulia ma szansę zrobić szał na rynku jeśli tylko spełni kilka warunków, awaryjność jak Opel 159, prowadzenie, wykonanie. Jeśli tylko sprzeda się trochę tych aut i właściciele będą chwalić to zaraz ruszą do salonów Ci którzy jeżdżą czymś z trójcy niemieckiej tylko dlatego że nie było nic innego do wyboru, a takich osób wbrew pozorom też jest sporo.
przychylam sie ku mazdzie,choc jeszcze nie jezdziłem giulia.
Pitero powaznie? Carbonowy wal i naped na tyl ma przekonac "target" do zakupu Alfy?