Pitero
Użytkownik
Nie moge. Takie znalazlem i takie wrzucam.Możesz to wkleić większe albo udostępnić gdzieś na zewnątrz i dać linka? Bo jest za małe i nie da się nic przeczytać...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie moge. Takie znalazlem i takie wrzucam.Możesz to wkleić większe albo udostępnić gdzieś na zewnątrz i dać linka? Bo jest za małe i nie da się nic przeczytać...
A wiesz może co to za wersja wyposażenia http://moto.pl/MotoPL/51,88389,20106541.html?i=13W ramach ciekawostki dodam tylko, że w Polsce jest już kilka zamówień na wersję 2,2.
Mimo, że nikt z tych klientów jej nie widział w salonie i nie jeździł nią.
- - - Updated - - -
Jest.
A wiesz może co to za wersja wyposażenia http://moto.pl/MotoPL/51,88389,20106541.html?i=13
Nie znalazłem jej w żadnym konfiguratorze na zachodnich stronach, a taka mnie interesuje![]()
A w przypadku tej marki i tego modelu 99% sprzedaży to będą auta na zamówienie z fabryki. I spokojnie ładny rabat też się dostanie. Np. ja na Julkę z fabryki dostałem dwucyfrowy rabat.
Nie moge. Takie znalazlem i takie wrzucam.
jeśli ktoś będzie oczekiwał mocno sportowego charakteru, to będzie musiał poczekać na wersję 280 KM, gdzie moc będzie osiągana pewnie sporo wyżej.
Moc wysoko nie przeszkadza jesli moment jest nisko.
Na nowy model dostaniesz co najwyżej symboliczny rabat albo wcale. Z czasem dilerzy będą miękli ale jeżeli ten model dobrze się przyjmie, to na dwucyfrowy rabat trzeba będzie długo poczekać. W tym roku, żeby wyrwać przyzwoity rabat trzeba będzie zamówić pewnie przed końcem roku, żeby samochód wyprodukował się na sam koniec 2016 i załapał się na promocję starego rocznika na początku 2017 roku, kiedy samochód byłby odbierany.
Ja spróbuję w lepszej rozdzielczości. Poniżej:QUOTE]
A masz gdzieś rozpisaną zawartość pakietów? Bo wygląda na to, że ksenony są tylko w pakiecie i nawet nie wiadomo które - zwykłe, czy z AFS.
P.S. Kilka tańszych opcji powinni wrzucić do standardu, albo chociaż do wersji Super, bo w takim aucie to wstyd dopłacać za elektrochromatyczne lusterko (500 zł), zaczepy w bagażniku (440 zł) i składane lusterka (1600 zł). A lakierowane zaciski hamulcowe za 1600 zł wywołały u mnie niezłe :edziahaha:
Moc wysoko nie przeszkadza jesli moment jest nisko.
Nowe 2.0 to bedzie multiAir? Tak gdzies wyczytalem.Że wysoko? Właśnie nisko ta moc. Identycznie, jak w Tbi 200KM.
Ale może to się przełoży na jego wytrzymałość![]()