Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W segmencie premium cena ma drugorzędne znaczenie także w Polsce.
Liczy sie wizerunek marki i wyjątkowość samochodu.
Ciężko będzie poprawić wizerunek oferując 150konne diesle.
Co jest dziwnego w 150 konnym dieslu?(...)
Ciężko będzie poprawić wizerunek oferując 150konne diesle.
W każdym segmencie cena odgrywa ważną rolę.
Gdyby było tak jak piszesz to wszyscy jeździliby Bentleyami i Rolls Royce'ami.
No dokladnie, wczoraj przeglądałem konfigurator C klasy i tam jest dokładnie tak samo tylko ceny zaczynają się od 120kTakie szukanie minusów na siłę
Jak można oferować Alfę z dieslem 150 konnym?
Jak można oferować Alfę ze światłami halogenowymi?
Jak można oferować Alfę z felgami 16 calowymi?
Miłość jest ślepa.
Poczułem się trochę wywołany do tablicy..jeżdżę AR 159 , od 2 lat czekałem na jej następczynię, bo żaden inny samochód nie wchodził w grę, jak zobaczyłem Giulię to ręce mi opadły.... kupiłem cytowanego wyżej mustanga- 314 KM, za 160 tys jest prawie wszystko- więc nie golas, a za 170 tys wszystko. O gustach się nie dyskutuje, jedni lubią blondynki drudzy brunetki, wg mnie to co zrobili z Giulią jest żałosne i żadne tłumaczenia mnie nie przekonają ...
Patrze na te foty i się zastanawiam... czemu chłodnica nie jest czarna..Pokaż załącznik 199375
A pokaż mi chłodnicę seryjną malowaną na czarno
Wiesz co powoduje czarna farba na chlodnicy/intercoolerze?Byłaby pierwsza.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
I widzę, że są dwie główne frakcje - ludzie rozsądni - wbijani w glebę oraz fanatycy, którzy zawsze znajdą wytłumaczenie.
![]()