wkamil
Nowy
- Auto
- 156 SW 2.4 JTD Ti '05, 159 SW 2.0 '11
Tyle, że GTS powstał zanim pojawił się czas Giulii.
Ale czas pojawił się później
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tyle, że GTS powstał zanim pojawił się czas Giulii.
ok, może źle napisałem "odpowiedź".
we frankfurcie był screen z GIULIĄ bijącą takie fury jak lambo, 911 gt3, slr, M4, stąd pozwoliłem sobie na taki skrót myślowy.
A Alfa?narazie ta marka niema prestizu,cos jak kia tylko ze ladniejsza dlatego nie skreslajmy innych modeli bo bedzie odmaina QV ktora bedzie w Polsce sprzedwac sie rocznie w kilku egzemplarzach
Może napisałem w dużym skrócie więc wyjaśniam, Alfa chce być premium, tak? Ale widzicie chyba różnice stawiając Giulię koło Giulietty czy Mito? Klasa premium w każdym calu obok zwykłych szarych wozideł, o ten paradoks mi chodziło bo chyba nie zaliczacie Mito i Giulietty do klasy premium?
chyba nie zaliczacie Mito i Giulietty do klasy premium?
Ok, ale to nie znaczy że wszystkie lancie na świecie nagle zniknęłyLancii już nie ma.
Lancii już nie ma. A Lancia Ypsilon, którą kiedyś miałem na kilka dni, lekko od Alfy odstawała (Giulietty, bo w MiTo chyba w życiu nie siedziałem).
Jak Ty uważasz Giuliette za szare wozidło to ja nie mam więcej pytań...Ale widzicie chyba różnice stawiając Giulię koło Giulietty czy Mito? Klasa premium w każdym calu obok zwykłych szarych wozideł, o ten paradoks mi chodziło bo chyba nie zaliczacie Mito i Giulietty do klasy premium?.