duke75
Nowy
- Auto
- AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"
Też uważam, że Gulietta jednak jest w tym samym szeregu co A3 i A klasa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jedyne, co A3 ma fajniejsze, to ekran między zegarami.Wichura, a teraz porównaj ta sama Giuliette do BMW, Audi i Merca, i co, dalej Giulietta jest Premium? Chyba jej największym problemem od poczatku byl pozycjonowanie w Nicości, ani to Premium ani zwykly kompakt.
No skoro BMW 1 to takie premium, to czemu jest w nim tak słabo.. Może nie najwyższy poziom wyposażenia (jak na rynek belgijski), ale plastikowe osłony słupków z przodu, twarde i ledwo wyściełane boczki tylne bez kieszeni, ohydne plastiki za przednimi fotelami, czarna szmata na fotelach rodem ze Škody, od wielu lat te same plastiki deski. Audi jeszcze gorzej. Mercedes A ma jako jedyny wzornictwo na poziomie. Ale ta różnica jakości odczuwalnej zależy dziś tylko od nastawienia oceniającego..Wichura, a teraz porównaj ta sama Giuliette do BMW, Audi i Merca, i co, dalej Giulietta jest Premium? Chyba jej największym problemem od poczatku byl pozycjonowanie w Nicości, ani to Premium ani zwykly kompakt.
Awaryjność to odrębny temat, tutaj Włosi od dawna sa na szarym końcu bo chyba żaden silnik nie ma tak poważnych problemów jak konkurencja.
Nowe silniki diesla nie powinny rozczarować w Giulii, ważniejsze jakie będą benzynowe (czy i jak będą dobre).
Czytaj ze zrozumieniem, ranking awaryjności to taki w ktorym 1. miejsce to najbardziej awaryjny, koniec-najlepszy.
Niewiele wiemy o tych nowych konstrukcjach to fakt.
Mój sceptycyzm bierze się z faktów że;
3.Brak bliższych informacji o powodach powstania silnika 2,2jtdm(przecież 2,0jtdm jest gotowy i sprawdzony)w czym ma być lepszy 2,2 od 2,0-być może będzie to skok technologiczny,ale brak bliższych informacji budzi moje obawy.
Zdecydowanie wolę opcję "lepiej brzmi i jest szybsze". Po zakręcie to mi wystarczy że jako tako utrzymuje kierunek nadany kierownicą.Będzie jak z 75 - V6 fajniej brzmi i jest szybsze, ale Twin Spark lepiej jeździ.