Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mowa o krętych drogach. Proste bardziej wybaczają rodzaj napędu. Na krętych tylko rwd.
W skrócie Wester powiedział że 5 tyś osób wyraziło do tej pory chęć kupna Giuli QV od premiery w czerwcu do teraz. FCA planuje rozpocząć sprzedaż Giuli QV do końca roku w Europie a co najistotniejsze jest to że zwykła wersja Giuli będzie pokazana dopiero w Genewie w marcu...
No proszę... Napisz może do wszystkich od teamów f1 poczynając na markach typu ferrari, lambo i porsche kończąc. Oni wszyscy żyją w niewiedzy że fwd jest jednak szybsze...
Gdzie? Chyba czegoś nie doczytałem. Byłem całkowicie przekonany, że QV będzie 4x4. Masz jakieś źródło?
Napęd na tył, lub AWD, do wyboru przez klienta. To są oficjalne informacje Alfa Romeo:narazie nie wiemy jaki jest napęd w wersji QV, oglądając wszystkie filmiki oraz zapowiedzi to pokazują napęd na 4 koła nikt nie wspomniał o napędzie na tył.
Ciekawe dlaczego tak wymyślili. Przecież topowa wersja choćby z zasady (że jest to topowa wersja) powinna mieć 4x4.
Nie wiem dlaczego miałaby mieć 4x4, skoro topowe Ferrari (poza FF) są RWD... Może chodzi o to, że samochód jest mechanicznie tak dobry, że nie potrzebuje napędu przedniej osi.