[Giulia] Alfa Giulia- 2015

A to przepraszam :D

Tyle czekania na Giulię, że zaczyna mnie męczyć myśl, czy we wrześniu nie odwiedzić rodziny w Niemczech, a tak przy okazji nie wpaść - tak przy okazji oczywiście - po sąsiedzku, do Frankfurtu zobaczyć ją z bliska.

Czy pojawiły się już jakieś informacje o jej wymiarach (na zdjęciach z premiery z publicznością wydaje się dość niska)?

Ostatnia edycja:
Jak patrzę na wytloczkę boku na jednym z wyżej pokazanych zdjęć, to wydaje się że jest krótka I wysoka(trochę jak Lanos) w dodatku z wąskimi drzwiami.Mam nadzieje,że to tylko złudzenie na ekranie telefonu.

A to przepraszam :D

Tyle czekania na Giulię, że zaczyna mnie męczyć myśl, czy we wrześniu nie odwiedzić rodziny w Niemczech, a tak przy okazji nie wpaść - tak przy okazji oczywiście - po sąsiedzku, do Frankfurtu zobaczyć ją z bliska.

Czy pojawiły się już jakieś informacje o jej wymiarach (na zdjęciach z premiery z publicznością wydaje się dość niska)?

Wiadomo, że ma największy rozstaw osi w klasie, po to aby zrealizować układ "front midship" czyli gdzie silnik jest za przednią osią - wszystko po to aby uzyskać rozkład mas 50:50. Technologicznie dla mnie to auto wygrało :) Wybaczam jej wygląd, bo od strony inżynieryjnej, nawiązuje do najlepszych tradycji Alfy.

Mnie się podoba.
W wersji QV wygląd potwierdza potencjał. W końcu. To Alfa (jako model), która po długim czasie prawdopodobnie nie rozczaruje możliwościami (w odniesieniu do konkurencji), a plakietka "QV" nie będzie jedynie ozdobnikiem błotnika.
Cieszę się, że jest.

ładna ale dla mnie dupy nie urywa, jakby wywalić scudetto i nakleić znaczek bmw, jaguara czy dowolnie innej marki tzw. "premium" nie byłoby żadnego ale, jak dla mnie brakuje jej indywidualizmu, które miały poprzednie modele, wystarczył rzut oka na auto i od razu było wiadomo, że to alfa, tutaj niczym się z tłumu nie wyróżnia za bardzo, niestety dzisiejsze nowe samochody są do siebie strasznie podobne

Wiadomo, że ma największy rozstaw osi w klasie, po to aby zrealizować układ "front midship" czyli gdzie silnik jest za przednią osią - wszystko po to aby uzyskać rozkład mas 50:50. Technologicznie dla mnie to auto wygrało :) Wybaczam jej wygląd, bo od strony inżynieryjnej, nawiązuje do najlepszych tradycji Alfy.

Za czy przed? Z której strony stoisz?

Ja planuje się przejechać bo mam nadzieję, że pokażą inne wersje + będzie można już posiedzieć i pomacać w środku.

Za to jest:
attachment.php

Doczekamy się jeszcze takiej Alfy?

Załączniki

• 20150722_121820.jpg
    20150722_121820.jpg
    68.3 KB · Wyświetleń: 886
I tak po prostu wypuścili by muła bez robienia szumu?

A w przypadku Giulii robili? Bardziej internety to nakręcały a nie Alfa.

Nowy Auto Świat:
6 nowych modeli większość na płycie Giulii i wszystkie z napędem na tył lub 4x4
Giulia Coupe 2018, nowa Gulietta 2018, dwa Crossovery od 2017, Alfetta 2017, Spider 2018.
attachment.php

Załączniki

• alfy romeo.jpg
    alfy romeo.jpg
    109.3 KB · Wyświetleń: 688
Amortyzatory
Powrót