• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Alfa Giulia- 2015

Już dawno przestałem czytać AŚ, bo po pierwsze same przedruki z Auto Bilda, a po drugie to co napiszą sami to masakra- styl, słownictwo jak u 12- latki.

Ja jeszcze mam jakiś durny nawyk kupując prasę w poniedziałki, że biorę i AŚ i Motor. Oba to szmatławce gdzie tekstu na lekarstwo, same obrazki. Najlepsze było parę tygodni temu w którejść z tych gazet, jak 22 czerwca wypuścili na okładkę rander Giulii sprzed kilku lat z zapowiedzią premiery, a 2 dni później zaprezentowano kompletnie inne auto.

We wczorajszym Motorze jest artykuł o używanych 159. Fotki wersji TI, tekst na poziomie praktykanta.

Już dawno nie kupuję tych szmatławców. Tak po prostu niemiecki wydawca traktuje nasz rynek. Ot, taki motoryzacyjny fakt. W ramach protestu nie kupuję :)

W najnowszej AUTOSTRADZIE też błysnęli, urywając w pół zdania tekst o Giulii.

Tak we włoskim stylu, zostawili robotę i poszli na przerwę... a potem zapomnieli.

Poza tym - jak to w reklamówce - same ochy i achy nad FCA.

ps.
swoja drogą wczoraj w radiowej Trójce słyszałem informację o jakiejś dużej karze nałożonej w USA na FCA, włącznie ze zobowiązaniem koncernu do odkupywania wadliwych aut
(Jeep, chodzi o elementy zawieszenia) - ciekawe jak to się odbije na planach koncernu dotyczących m.in. wprowadzania nowych modeli AR.

Jest także tekst o Giulietcie QV, z niezłymi zdjęciami.

Do tego krótki komentarz do bicia rekordu Guinessa w Gliwicach z 1 maja br. - 1178 AR.

Ostatnia edycja:
Akurat motor jest na dość wysokim poziomie, na serio, jak dla mnie jest dużo tekstu, który jest napisany normalnie i da się go przeczytać.

No hamulce co najmniej 330 mm.

A ja was zastrzelę:dzisiaj widziałem Giuliettę w wersji sportwagon na dwupasmówce pod Gdańskiem, a nie mam omamówwzrokowch ....

Wielokrotnie widziałem zajebiste randery Giulietty SW i nigdy nie mogłem zrozumieć, dlaczego nie zrobili takiej wersji auta. Byłoby najładniejsze kombi w klasie i zrobiłaby się sprzedaż.
Ale nie uwierzę póki nie zobaczę fotki. Zamaskowana? Muł? Jak to wyglądało?

Właśnie ze nie byla zamaskowana. Może wiec to bula czyjas produkcjawlasna wugladala w każdym razie niezle

Jeżeli to faktycznie Giulietta SW, nasuwa się pytanie, dlaczego dopiero teraz, w schyłkowym okresie sprzedaży?

Ostatnia edycja:
Giulietta SW teraz? Nie wierzę... Nie ma to sensu, jeśli za chwilę ma być następca...

Jak niby mialem zrobić zdjęcie jak sie nią wyminąłem na trasie. Patrzę Julka to popatrzlem dluzej a tu cos mi przestało pasować - była w kolorze wiśnia metalik. Co do następcy Giulietty to w planach ma być dopiero w 2018 wiecczyms klienta trzeba przytrzymać tum bardziej zew calym koncernie nie ma nadwozia kombi

To było może Tata Indica SW ?:D . Tak apropo Taty ( i Mamy ) to niby taka lipa a właściciele Jaguara i Land/Range Rovera .Sorry za OT

Możecie mnie zabić, ale przed chwilą również widziałem białą Giuliettę SW. Przytoczna w woj. lubuskim. Zdjęć niestety brak, nie byłem przygotowany wychodząc ze sklepu...

Wysłane z mojego GT-I9506

Ostatnia edycja:
Napisał kolega Maciek-156"A ja was zastrzelę:dzisiaj widziałem Giuliettę w wersji sportwagon na dwupasmówce pod Gdańskiem, a nie mam omamów wzrokowch .... "
Możecie mnie zabić, ale przed chwilą również widziałem białą Giuliettę SW. Przytoczna w woj. lubuskim. Zdjęć niestety brak, nie byłem przygotowany wychodząc ze sklepu...

Dobre na sezon "ogórkowy"!! Zdarza się że człowiek widzi to co chciałby zobaczyć,to znane w psychologii zjawisko.( z drugiej strony wszystkie auta są coraz bardziej do siebie podobne w związku z czym o pomyłkę nietrudno).

PS.Chłopaki powiedzcie co bierzecie-wezmę połowe.:D(to też oczywiście żart wakacyjny):)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót