Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie, tak sobie plotkujemy jak kółeczko różańcowe o wyglądzie tego auta, a czy zauważył ktoś, że to będzie Alfa z V6 stworzonym we Włoszech? To ma dla kogoś znaczenie? Nie jakiś holdenowski GM-owski półtonowy żeliwny kloc, tylko V6 zaprojektowane przez facetów którzy zęby zjedli na wielocylindrowych V-kach. Facetów dla których odlewanie aluminiowych części silnika jest taką codziennością jak dla nas yhm... zwyczajne odlewanie się.
Z twin turbo jak w klasycznych widelcach...Ponad 500 koni w Alfie!!! Jeśli to nie jest ekscytujące to nic nie jest!
Nie wiem czy nie przestrzeliłeś z tymi 5%Hmm... Byłem w weekend na imprezie z potencjalną grupą docelową Giulii. Czy były dyskusje o silnikach? No nie bardzo... Było o nowych systemach w Audi, że samo jedzie w toczącym się korku, że można fejsbuczka, że automatyczne światła drogowe/mijania i tym podobnych bzdetach... Nawet o tym, że Audi ma fajniej rozwiązane czujniki deszczu niż BMW.
Tyle na temat decyzji zakupowych w tej klasie. Mechanika obchodzi może 5% nabywców.
Od kiedy Pentastar, na którym jest oparte to V6, jest włoskim silnikiem? Silniki będą składane we Włoszech ale bloki będą dojeżdżać ze Stanów. Tyle w kwesti odlewania... przez hamburgerówTen silnik ma taki sam branding jak holdenowska V6 - dół GM (tu Chrysler) czapki i reszta "inspired by ferrari technologies". Żeby nie było, że hejtuje - cieszy mnie najmocniejsza produkcyjna alfa w historii, ale historie o boskim pochodzeniu tego masowego średnolitrażowego silnika zakrawają o "kuorebrandzliwo"
![]()
a taki render na bazie Giulii jako SUV widzieli ?
http://www.worldcarfans.com/115070796271/alfa-romeo-suv-rendering-is-not-a-bad-idea
Hmm... Byłem w weekend na imprezie z potencjalną grupą docelową Giulii. Czy były dyskusje o silnikach? No nie bardzo... Było o nowych systemach w Audi, że samo jedzie w toczącym się korku, że można fejsbuczka, że automatyczne światła drogowe/mijania i tym podobnych bzdetach... Nawet o tym, że Audi ma fajniej rozwiązane czujniki deszczu niż BMW.
Tyle na temat decyzji zakupowych w tej klasie. Mechanika obchodzi może 5% nabywców.
Od kiedy Pentastar, na którym jest oparte to V6, jest włoskim silnikiem? Silniki będą składane we Włoszech ale bloki będą dojeżdżać ze Stanów. Tyle w kwesti odlewania... przez hamburgerówTen silnik ma taki sam branding jak holdenowska V6 - dół GM (tu Chrysler) czapki i reszta "inspired by ferrari technologies". Żeby nie było, że hejtuje - cieszy mnie najmocniejsza produkcyjna alfa w historii, ale historie o boskim pochodzeniu tego masowego średnolitrażowego silnika zakrawają o "kuorebrandzliwo"
![]()
Tak jest teraz w każdej dziedzinie. [...]
Daliśmy sobie nawet wmówić że są nam potrzebne tablety - chociaż nie są...
Ja już rzygam renderami.... Z braku konstruktywnych informacji o SUVie Alfy, kupiłem Jeepa, za kilka dni odbieram Cherokee
Ja już rzygam renderami.... Z braku konstruktywnych informacji o SUVie Alfy, kupiłem Jeepa, za kilka dni odbieram Cherokee
Czyli bieda za ok 50 tys eu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zamiast poczekać kilka miesięcy i brać szybką Gulię kupiłeś opasłego Jeepa?
Jak to z wiekiem zmieniają się gusta motoryzacyjne….
Każdy ma swoje potrzeby, Julką tego drzewa nie da się wozićDo lasu po drzewo skoczyć będzie jak znalazł.![]()
Zamiast poczekać kilka miesięcy i brać szybką Gulię kupiłeś opasłego Jeepa?
Jak to z wiekiem zmieniają się gusta motoryzacyjne….