Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KRS nie cwaniakuj bo jeszcze niedawno nie wierzyles, ze powstanie Giulia i kupiles Lexusa. I co teraz powiesz?
Hmm... Byłem w weekend na imprezie z potencjalną grupą docelową Giulii. Czy były dyskusje o silnikach? No nie bardzo... Było o nowych systemach w Audi, że samo jedzie w toczącym się korku, że można fejsbuczka, że automatyczne światła drogowe/mijania i tym podobnych bzdetach... Nawet o tym, że Audi ma fajniej rozwiązane czujniki deszczu niż BMW.
Tyle na temat decyzji zakupowych w tej klasie. Mechanika obchodzi może 5% nabywców.
Na Facebook'owym fanpage'u Alfa Romeo Project 952 pojawiła się informacja, że Giulia QV ma kosztować 76.300 euro.
To nie jest w ogóle wysoka cena. Patrz co za to dostajesz i porównaj z konkurencją. Oczywiście teraz jest jeszcze za wcześnie wydawać werdykt, czy warto, czy nie warto - zbyt dużo niewiadomych.Zdecydowanie za wysoka cena. Rozumiem że QV, super silnik, bajery. Ale nikt nie da tyle za Alfę, poza maniakami marki z portfelem.
a jest tam prosta pozwalająca osiągnąć taką prędkość? szczerze wątpię...Te zdjęcia które wrzuciłem wcześniej są podobno z testów na Nurburgringu, gdzie Giulia rzekomo osiągnęła setkę w 3.9 sek i prędkość maksymalną 321 km/h... Ciekawe ile w tym prawdy.
Te zdjęcia które wrzuciłem wcześniej są podobno z testów na Nurburgringu, gdzie Giulia rzekomo osiągnęła setkę w 3.9 sek i prędkość maksymalną 321 km/h... Ciekawe ile w tym prawdy.
a jest tam prosta pozwalająca osiągnąć taką prędkość? szczerze wątpię...
Jaka data powyzszych zdjęc ?
Reflektory wyglądają inaczej , bardziej zadziornie.
Yhym ta, Nurburgring... Żeby czasem.Te zdjęcia które wrzuciłem wcześniej są podobno z testów na Nurburgringu, gdzie Giulia rzekomo osiągnęła setkę w 3.9 sek i prędkość maksymalną 321 km/h... Ciekawe ile w tym prawdy.