[Giulia] Alfa Giulia- 2015

Na Nurburgring Nord Schleife oczywiście jest prosta baaardzo długa, niedługo przed metą.
Światła są raczej te same tylko zaklejone w taki sposób.

No ale po cholerę by je tak pozalepiali?

Jak dla mnie to reflektory są inne.

Mysle, ze to najlepszy dowód na to, ze obecny wygląd Giuli jest częściowo inspirowany przez księgowych. Auto jest ewidentnie przygotowane pod facelifting - nie chcą ponowić bledu 159 w której ciężko było cos poprawić. Tutaj widać, ze będzie to w miare proste.

Luke77- serio pytasz po co się auta maskuje?

W żadnym wypadku! To była odpowiedź na wątpliwości Luke77 :-P

Tak tak, sorry :D złą osobę zacytowałem :P
Chcuiałem odpowiedzieć Luke77... w międzyczasie zedytowałem post... ale za późno :D

W tych zamaskowanych jeszcze bardziej przypomina mazde

97.jpg

Ja mam info o 321km/h.. :)
Myślę, że może to być realne, biorąc pod uwagę prędkość maksymalną odblokowanej M5, która jest spoooro cięższa.. :)
Ciekawe, czy będą blokowali.. :)

@drift-r, ten sam obrazek miałem wrzucić aby zastopować kolejne komentarze do czego to Giulia podobna...
Ile można dalej bić tą pianę, skoro i tak 95% z was jej nie kupi?

Ja kupie. Żona zapowiedziała mi, że kupimy za 30 lat :)

Ile można dalej bić tą pianę, skoro i tak 95% z was jej nie kupi?

Ta ? A ja Ci mówie, ze nie dalej jak 6 miesiecy po premierze w polskich salonach, Giulia spokojnie pokaze sie na forum i to nie w jednym egzemplarzu. Ba po 2- 3 latach tych sztuk na forum bedzie juz znacznie wiecej. Po 6-7 bedzie ich juz na prawde duzo , wiec nie rozumiem ,po co takie małostkowe i wredne teksty.

Po 6-7 bedzie ich juz na prawde sporo , wiec nie rozumiem ,po co takie małostkowe i wredne teksty.

A po 10 będzie ich na polskich drogach więcej, niż wyjechało z fabryki :P Nikogo nie chciałem urazić, po prostu nie mogłem się powstrzymać :P

A po 10 będzie ich na polskich drogach więcej, niż wyjechało z fabryki

Mowa o Giulii, a nie jej wersji QV. A i te zapewne nie rozplemią sie jak sławetne "M"power

BTW. Nie moge zrozumiec, po co takie dogryzanie: " ludzie nie komentujcie i tak was nie bedzie stac, najlepiej w ogóle nie patrzcie w kierunku Giuii, bo i tak jest za droga dla zdecydowanej wiekszoci"

No ludzie kochani ....

Jeszcze ,zeby mowa była faktycznie o maserati czy innym egozytku,a to przeciez ,jak by nie było, ledwie przecietniak cenowy z segmentu D (biorąc pod uwage cene 30 k euro), który po paru latkach bedzie dostepny srednio zamoznym rodzinom, czy kawalerom.

Ostatnia edycja:
BTW. Nie moge zrozumiec, po co takie dogryzanie: " ludzie nie komentujcie i tak was nie bedzie stac, najlepiej w ogóle nie patrzcie w kierunku Giuii, bo i tak jest za droga dla zdecydowanej wiekszoci"

Też nie mogę zrozumieć, chociaż autor chyba miał konkretnie wersję QV na myśli.

Luke77- serio pytasz po co się auta maskuje?
Nie, nie pytałem się przecież po co maskuje się auta, tylko czemu niby 2 tyg. po premierze mieliby folią zmieniać kształt świateł? Na blogdimotori też piszą coś o nowych światłach...

Amortyzatory
Powrót