[Giulia] Alfa Giulia- 2015

10644960_893168540729549_1620669871741031052_n.jpg

- - - Updated - - -

Napis sprzed lat - stylowy.

Zdjęcie z profilu AR Project 952 na FB, z tego co zrozumiałem to chodziło właśnie o to że brakuje takich detali jak ten napis sprzed lat.

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

Mówię wam, że to jest na bank foto nowej Giulii, te zdjęcia są po prostu zbyt prawdziwe. Ciekawe jak wygląda środek ?

No moze to byc Giulia - ta sprzed paru lat co ja odrzucil Sergio...

W 159 już przeciez szału nie robią, normalne klamki.

Jeżeli te ze 159 nazywasz normalnymi klamkami, to ja nie wiem jak miałbym te nazwać... w 159 są spójne stylistycznie z całym bokiem, z migaczem na błotniku, są oryginalne i piękne, proste w formie, metalowe. Tutaj wyglądają jak oderwane z golfa 4 i przyklejone do boku auta. Nie zgrywają się z niczym. I zero metalu - poziom stylistyczny Skody, i to Octavii, bo w nowym Superbie wyglądają lepiej.

Alfa Romeo to spójny design całego auta + dbałość o najdrobniejsze szczegóły. Łącznie z napisem na klapie, antenką na dachu i kolorem/materiałem klamki. Dlatego nie wierzę, żeby w takiej formie jak na tych fotach jutro pokazali Giulię. NIE WIERZĘ, bo to byłby koniec designu AR i początek bezpłciowej masówki.

Trudno mi sobie wyobrazić taką bryłę w połączeniu z silnikiem od Maserati Ferrari.
Rezygnacja z podłużnych świateł tylnych też mi się nie widzi. Nawet napis wygląda jak ściągnięty ze Skody Rapid.
Jeżeli to faktycznie nowa Giulia to już teraz mam niedosyt.

Oni tam w tym FCA łacha z nas drą - zrobili kontrolowany szum fotami fake'owymi i tyle. Albo to jakiś work-in-progress
sprzed kilku - kilkunastu miesięcy.
Niby wersja QV i co, klamki i lusterka ma w kolorze nadwozia?

Pobawiłem się programem do zdjęć no i kto mi wytłumaczy to : :P

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    82.8 KB · Wyświetleń: 540
  • 3.jpg
    3.jpg
    251.4 KB · Wyświetleń: 527
Haha zaraz wyjdzie ,że to jednak nowa Dacia Logan ;)

Dla mnie też słabo.
Spodziewam się lepszej linii bo Alfy zawsze wyróżniały się z pozostałej masy aut. Jak ktoś już wcześniej zauważył, dziwne by po tak długim czasie,kiedy w zasadzie nic nie wiadomo na temat stylistyki, dzień przed premierą nastąpił przeciek.

Sa samochody i sa Alfy [emoji2]pięknie powiedziane [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

ris, w sensie przychylasz się do tezy że to niefejk?

ris, w sensie przychylasz się do tezy że to niefejk?

Tak wygląda zdjęcie oryginalengo samochodu po nałożeniu filtra "tynk"

attachment.php

A tak wygląda nałozenie filtra Tynk na fotę z domniemaną Giulią

attachment.php

Zaznaczam, że nic nie rysowałem tylko nałożyłem filtr.

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    204.4 KB · Wyświetleń: 596
  • 3.jpg
    3.jpg
    251.4 KB · Wyświetleń: 578
Czyli szpachlowana? [emoji14]

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Jeżeli wystąpi w czarnych felgach na prezentacji, to lipa! Gubią się czerwone zaciski, które podkreślają charakter auta.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót