[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
marti ale ja to doskonale rozumiem i się w sumie cieszę z tego, bo przynajmniej będzie kasa na inne modele. [emoji14]

A co do prognozwanej sprzedaży Alfy to IHS mówi , że realna sprzedaż do 2018 to ok 216 tys sztuk. Zobaczymy.
Fakt;-)
Niech coś robią a nie tylko pizze kręcą ;-)

No wg mnie tył świetny i czcionką jest fajna prosta a jak komuś nie pasi to zawsze można zamówić bez napisu.
Jak nie zrobią mumina może być hit na miarę 159.Czekamy na przód :cool:
On dobrze kończy mi się leasing w przyszłym roku :rolleyes: bo będzie w czym wybierać :D

I w tym momencie mogę się pobawić w KRSa, aka Antoniego.
"No mi też. :)))) ale uwierz że tego samochodu nie zobaczysz. jutro, pojutrze nigdy. :)))"

Już nie mogę się doczekać premiery, zdjęcie tyłu wygląda bardzo obiecująco. Ten model może zrobić roz...dol w klasie zdominowanej przez niemiecką trójcę :) Może? Co ja bredzę... Giulia to zrobi!!!

Dziwnie wygląda to auto na tych szpiegowskich fotkach. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Alfa Romeo kopnęłaby w tyłek swój indywidualny design aby wypuścić to coś, nie wiem Mazdo-BMW. Stylistyka to jest (mam nadzieję, że jeszcze jest...) silny atut w rękach Alfy, oby tego nie zaprzepaścili, po tym co widziałem to nawet ludzie z konkurencji - BMW, Audi poczują się mocno rozczarowani. Obecna seria 3 BMW w wydaniu Touring wygląda nieziemsko w porównaniu to tego auta na tych zdjęciach.

Póki co Alfa nas nigdy nie zawiodła designem, mam nadzieję iż teraz tego także nie zrobi.

Póki co Alfa nas nigdy nie zawiodła designem, mam nadzieję iż teraz tego także nie zrobi.

Zrobi, "zabije" stylistykę auta przodem - zbyt szybko sie kończy przód więc jeśli ten mół to to auto to sorry ale nie widze tego kolorowo :eek:

Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Alfa Romeo kopnęłaby w tyłek swój indywidualny design aby wypuścić to coś, nie wiem Mazdo-BMW.

Why not? Jeżeli chce mieć wyniki to musi. Nie ma wyjścia.

Prawie 2200 postów na temat auta, którego jeszcze nikt w pełnej krasie nie widział. Do jutra chyba wytrzymacie bez zbędnego zmyślania na podstawie szpiegowskich zdjęć?

170721-alfa_giulia__2015_-56a97f9e80b1a55273da72a7d2c693b3.jpg

jeśli to real foto to jest naprawdę nieźle , ale , przednie błotniki jakoś tak się kończą jakby miały mieć światła jak muminy , a to będzie dramat

Why not? Jeżeli chce mieć wyniki to musi. Nie ma wyjścia.

Jeśli to auto na tych szpiegowskich fotkach to ten długo wyczekiwany i dopracowywany model - to BMW i Audi nie muszą się martwić o konkurencję w tym segmencie... otworzą jutro szampana. Dlaczego? Bo będą widzieć, że nawet Alfa Romeo już nie jest w stanie im dorównać stylistycznie... tak jest, stylistycznie. Ostatnie modele BMW czy Audi pokazują, że niemiaszki potrafią zrobić ładne auto. Napęd na tył i obiecana V6 od Ferrari/Maserati nie podbije sprzedaży, chyba że Alfa idzie w dumping cenowy i po 15000 EUR będzie te auta sprzedawać...

te klamki to i tak maly problem

Pisałem już o tym na FB - klamki Panowie nie mogą zostać schowane w słupku przy klasie premium. A nawet jeśli już, to musiały by być zrobione z czegoś mocnego, bo Amerykanie często by je urywali. Wnoszę po tym, że ja już lewą w AR156 berlina urwałem 2 razy i teraz obchodzę się jak z jajkiem, szczególnie zimą.

Przód chyba będzie podobny do wizki Alessandro Masera, co go ma ris w sygnaturce.

Byle do jutra! :)

Odnośnie tej fotki - śledzę motoryzację od lat, tylne drzwi (zakończenie z okienkiem) jak nic przypominają mi BMW serii 3, linia drzwi p/t i klamki razem kojarzą mi się z Seatem Toledo 2 :cool: Śledzę fora angielskie, tam mają nadzieję że Alfa robi sobie z nas żarty tuż przed premierą... tego się do jutra trzymam.

Mam mieszane uczucia. Poczekać muszę do jutra. To co widać nie napawa optymizmem; rozciągnięte tylne klosze, zerżnięte z BMW podcięcie tylej bocznej szyby, banalne klamki, trochę zbyt bardzo chce udawać BMW i być łatwa w odczycie na rynkach na których alfy/włoskich aut nie znają.

Odnośnie tej fotki - śledzę motoryzację od lat, tylne drzwi (zakończenie z okienkiem) jak nic przypominają mi BMW serii 3, linia drzwi p/t i klamki razem kojarzą mi się z Seatem Toledo 2 :cool: Śledzę fora angielskie, tam mają nadzieję że Alfa robi sobie z nas żarty tuż przed premierą... tego się do jutra trzymam.

Może i tak będzie a te niby szpiegowskie zdjęcia Giulia to tak naprawdę zdjęcia nowej Alfa romeo Giulietta które z tego co gdzieś słyszałem na być nowy lifting. Ale jutro się wszystko okarze.

Ostatnia edycja:
A gdzie lasery? I fajerwerki?

Nie widzisz, ze to wersja garażowa - show jutro :)

- - - Updated - - -

Przód chyba będzie podobny do wizki Alessandro Masera, co go ma ris w sygnaturce.

Byle do jutra! :)

Obyś był prorokiem !!!

- - - Updated - - -

Wtedy by się nadawało na kolejny eksponat muzealny w dziale prototypów, nie może być aż indywidualne. Ma się sprzedawać, to ma trafiać w gusta szerzej niż dotychczas.

O kolor chodzi a nie render :P

Jeśli to auto na tych szpiegowskich fotkach to ten długo wyczekiwany i dopracowywany model - to BMW i Audi nie muszą się martwić o konkurencję w tym segmencie... otworzą jutro szampana. Dlaczego? Bo będą widzieć, że nawet Alfa Romeo już nie jest w stanie im dorównać stylistycznie... tak jest, stylistycznie. Ostatnie modele BMW czy Audi pokazują, że niemiaszki potrafią zrobić ładne auto. Napęd na tył i obiecana V6 od Ferrari/Maserati nie podbije sprzedaży, chyba że Alfa idzie w dumping cenowy i po 15000 EUR będzie te auta sprzedawać...

Meh, ja tam nie widzę piękna trójki czy aczwórki. Owszem są ładne, dopracowane, ale mimo wszystko bardziej podoba mi się to co widzę na tych dwóch "wyciekniętych" zdjęciach. Ale to tylko moja opinia.

Amortyzatory
Powrót