Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Prawie każda marka ma inne nazwy na innych rynkach, a niektóre nawet inne markiProste rozwiazanie. W Europie niech to bedzie giulia w stanach i chinach cento. (100wka) tak jak to wag zrobil z bora w europie bora w stanach wento a to te samo auto.
O tym samym pomyślałem. Najprostsze rozwiązanie.Proste rozwiazanie. W Europie niech to bedzie giulia w stanach i chinach cento. (100wka) tak jak to wag zrobil z bora w europie bora w stanach wento a to te samo auto.
Alfa 100....
Nie kojarzy się im. To się skojarzy, jak wejdzie na rynki, kwestia promocji marki. Z czym do cholera kojarzy się na przykład nazwa Quashai? albo cee'd?
A Ty nie masz czasem jednego zęba jak na filmie? :sarcastic:
Tak z bruku kolego to biorą do przyciskania start stop. Albo przekładania towaru. Linie produkcyjne są zautomatyzowane. 80% personelu nie musi nawet umieć liczyć. Nie biorą na chwilę natomiast majstrów, mistrzów, UR albo wyższego szczebla.
:lol:
nazwaliby w USA nowy model Sausage a w Europie Croissant i było by po problemie, ale to nie o to chodzi.
Nie mogę przestać oglądać tego filmu. Ich zęby mnie masakrują. They hate us cause they ain't us
a sumie czemu nie? Kiełbaska dla tych tłustych amerykańców powinna brzmieć zachęcająco