drift-r
Nowy
- Auto
- AR 147 1.6TS Distinctive 2001
Szkoda, że nie cała szczęka.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wczoraj byłem w Arese. "Wara" wam opadnie w czerwcu.
Ś
Nie przypominam sobie, by w ciągu tych lat była podana konkretna data prezentacji następcy 159.
.
Po co to piszesz?
w jakim celu?
Pokornie czekasz już pół dekady, łykasz kolejne kłamstwa i bajki, bo niezachwianie wierzysz, że menedżerowie się nigdy nie mylą, nie popełniają błędów?
Naprawde tak myślisz?
Jedno ci dedykuję: los saaba. Też sie znalazł jako jedna z wielu marek w dużej grupie i już go nie ma
obecnośc marki w dużej grupie może jej wróżyć dobrze albo źle
albo skorzysta na tym albo zostanie mniej ważna a z czasem zupełnie nieważna
Rozumiesz to? Tak działa wielki biznes, przejęcia, fuzje i ponadnarodowe koncerny
Czym FCA większy i więcej ma marek, tym konkretna marka mniej znaczy
Rozumiesz to? tak to działa.
Nie czekam pol dekady, nie lykam klamstw - po prostu znam Wlochy, pracuje z wlochami i wiem jak nalezy
traktowac ich "terminy".
N
Rozumiem ze Ty jestes specem od "wielkiego biznesu, przejec, fuzji i ponadnarodowych koncernow"?
Skoro tak, to co tutaj robisz?
"Obecnosc marki w duzej grupie moze jej wrozyc dobrze albo zle" - swieta prawda, trzeciej mozliwosci raczej nie ma.
<troll_mode>
Dla rozluźnienia atmosfery najnowsza wizualizacja:
http://1.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSn...4/knZj3AqDbUA/s1600/Copy+of+alfa-giulia-1.jpg
źródło:
http://www.carscoops.com/2008/08/2011-alfa-romeo-giulia-new-name-and.html
;-)
</troll_mode>
Tę wizualizację widziałem w 2009r![]()
![]()
![]()
zajebiste usprawiedliwienie. Wytłumacz to klientom np. VAGa którym AR miała podebrać klientów
![]()
zajmuje się zawodowo sprawami dotyczącymi wielkiego biznesu, znam więc te mechanizmy bardzo dobrze, poza tym nie rozumiem po co ta kpina i pytanie co to robię? jestem miłośnikiem alfy romeo i boli mnie że od kilku lat marka powoli zaczyna znikać ze światowych rynków.
Chyba forum służy do dyskusji czy się może mylę?
Analizuj zawsze twarde fakty, nie domysły i wizje.
Twarde fakty są takie:
- sprzedaż alfy romeo od kilku lat sukcesywnie spada
- oferta rynkowa marki jest ubożuchna jak krótkie galoty
- od lat słuchamy i czytamy rozmaite zapewnienia, a tymczasem nadal nic się nie dzieje
- spaść z rynków latwo, wrócić jest choooolernie trudno.
Takie to fakty podałem, podważ choć jeden, stawiam Ci piwo.