Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
1. To nie jest nadwozie typu shooting brake
2. Dziwne, napompowane proporcje
jestem zdecydowanie na nieJeszcze nie widziałem rendera Giulii kombi (tfu, sportwagon
), który by rzeczywiscie przypominał jak może wygladać auto.
Psują się też roczniki 2011+, zmieniła się jedynie rekomendacja co do oleju w 2015 roku, ale to i tak świadczy na niekorzyść, bo w okresie 2010-2015 wszyscy lali olej zgodnie z zaleceniem producenta, a MA padał.
Shooting brake natomiast jest to nadwozie 3 drzwiowe
Że hę?
Coś chyba pomyliłeś?
Z tego co kojarzę liczna drzwi nie ma tu znaczenia...
To troche jak mowienie na g..no papuTo, że mercedes nazwał swoje troche dziwaczne kombi shooting brake jeszcze nie znaczy, że to jest shooting brake
kanowniczny shooting brake ma 3 drzwi. To, że mercedes nazwał swoje troche dziwaczne kombi shooting brake jeszcze nie znaczy, że to jest shooting brakeshooting brake to nie jest kombi.
Prawdziwy shooting brake to na przykład Ferrari FF, albo przepiękny Zagato Virage.

Jedyny poruszony na forum sensowny argument to bezpieczeństwo w razie wypadku.

Tym czasem w USA Giulia ndal zbiera super recenzje.
Między innymi tutaj: http://www.caranddriver.com/alfa-romeo/giulia
mcwaw te taborety z tyłu to jest dla mnie tragedia. Powiedz mi - czy na żywo ta tylna kanapa też wygląda tak tragicznie jak na zdjęciach?
A już najbardziej zdegustował mnie plastik z napisem Alfa Romeo na progu - spokojnie mógłby być w Dacii. Paradoksalnie, po powrocie do mojej Julki, fakt, że w wersji ze skórą, pakiet QV itd, poczułem się jakby hm... bardziej luksusowo.
To jest jakaś ultra bieda nawet bez nawiewów na tylną kanapę. Takiej w ogóle być nie powinno.