Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poczekajmy na Veloce - o ile konfiguracja bazowa na Polskę będzie przynajmniej zbliżona do tej z włoskiego i holenderskiego konfiguratora
Cena masakryczna.
Cena masakryczna.
Myslac o prestizu, sadze ze.. tak. Dla kogos kto jezdzi wspomniana Dacia, Alfa bedzie ultra prestizowa. Zreszta zastanowic sie trzeba skad ten prestiz sie bierze? Czy gdyby bmw bylo o polowe tansze, nadal byloby tak prestizowe? Nie sadze. Wiec czemu chcesz tego pozbawic Alfe?A przeczytał co pisze? Technicznie wóz jest ok, i takie porównania są też ok. A ja pisałem o wizerunku marki. Bo jak ktoś twierdzi, że za Alfą stoi ten sam prestiż i to samo zaufanie klientów co za Jaguarem, BMW czy Mercedesem to cóż.
u nas chyba pracownicy niemieckiego auto świata są bardziej gorliwi w chwaleniu niemieckiego, niż sami niemcy

Dokladnie tak jak piszesz. Tylko ze drogie nieprestizowe sie po prostu nie sprzeda, tymbardziej jesli ma fwd i znaczek bez historii. Czego nie rozumiesz jersey?Nie każde drogie jest prestiżowe, ale żadne tanie nie jest.
No tak, biorąc pod uwagę, że konkurentem (pod względem osiągów) dla Veloce jest BMW 340ix M Sport za 259.300zł + 10k za automat czyli 270kzł (w standardzie felgi 18tki, a Veloce ma 19tki, czyli dodatkowe 5k do BMW), a Giulia jest tańsza od 330ix M Sport za 199.800zł, to nie wiem Andersonie czy dostałeś przelew z Auto Świata czy po prostu nie doczytałeś cennika konkurencji.
Super, tylko jaki silnik ma BMW 340ix ?