Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gratulacje , mam nadzieję ,że rozwiązałeś worek i teraz już posypią się kolejne zamówienia od userów z forum .
Wystarczy spojrzeć jakie auta po 159 miał/ma rafter, żeby się przekonać, że Alfa po prostu nie miała nic do zaoferowania dla niego. Takich osób po 159 było dużo. Teraz mam nadzieję, że wrócą do AR![]()
Chyba nie znasz historii Raftera - sprzedał świeżą AR 159 bo mu się za często psuła a nie dlatego, że marzył o AUDI w benzynie. Jakby myślał o mocnej benzynie a chciałby zostać przy Alfie to po prostu wymienił by na TBI i po kłopocie. Nie ma szans, żeby tacy klienci wrócili do Alfy choćby nawet jak Rafter dalej interesowali się marką. Chyba że Giulia udowodni po kilku latach, że jest dopracowana jak żadna inna Alfa i psuje się mniej od BMW![]()
Chyba nie znasz historii Raftera - sprzedał świeżą AR 159 bo mu się za często psuła a nie dlatego, że marzył o AUDI w benzynie. Jakby myślał o mocnej benzynie a chciałby zostać przy Alfie to po prostu wymienił by na TBI i po kłopocie. Nie ma szans, żeby tacy klienci wrócili do Alfy choćby nawet jak Rafter dalej interesowali się marką. Chyba że Giulia udowodni po kilku latach, że jest dopracowana jak żadna inna Alfa i psuje się mniej od BMW![]()
Mój kolega namierzył Andersona i cyknął mu zdjęcie:
Pojawił się już także spot z Veloce: https://www.facebook.com/alfaromeoproject950/videos/1644246132540322/
Wystarczy spojrzeć jakie auta po 159 miał/ma rafter, żeby się przekonać, że Alfa po prostu nie miała nic do zaoferowania dla niego. Takich osób po 159 było dużo. Teraz mam nadzieję, że wrócą do AR![]()
Ogólne wrażenie dobre tylko kluczyk nigdzie się nie wkłada więc trzeba go kłaść w schowku który cięzko się zamyka.
Ja tak samo. Telefon, klucze, pieniądze. Po prostu nie lubię.Osobiście zawsze opróżniam kieszenie jak wsiadam do auta
tylko kluczyk nigdzie się nie wkłada więc trzeba go kłaść w schowku który cięzko się zamyka
Jeszcze jest kwestia trakcji. RWD ma lepsza trakcje.Gratulacje! Jak musieli zejść z wagi że 10 KM więcej robi aż 2 sek. lepszy czas do 100 w porównaniu do 159.
Jako jeden z nielicznych miałem okazję obejrzeć Twoją Alfę (przed odebraniem) na żywo. Kolor zrobił wrażenie, do tego stopnia, że jest brany przeze mnie pod uwagę przed złożeniem zamówienia - jeden warunek to wnętrze w kolarze tabaco.......sąsiedzi szemrza jeszcze
Głupie pytanie, ale czy nie można go mieć po prostu w kieszeni?
sąsiedzi szemrza jeszcze