H
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wspomnicie moje slowa ze zaraz inny sedan bedzie szybszy i tak bedzie w kolko.W testach na osiagi QV dostanie becki w niedalekiej przyszlosci podczas porownan.
Porsche panamera to konkurent S-klasy i 7series wiec tak poklon ze ponad 5metrowa limuzyna ma takie czasy. Zreszta Porsche ma 918 gdzie lambo i kazde ferrari lacznie z lafferari dostaje becki.
BMW wypuscilo M4 GTS zrobilo ponizej 7;30 i teraz ma wyj.....bo czas ma lepszy.
Naprawdę??? Myślisz??? Jakiś inny nowszy model może być szybszy? O nie, nie, nie, nie...
Ale jak to przemyśleć, to możesz mieć rację.
Dla mnie to jednak nie jest wystarczający powód, żeby teraz - bo kiedy - nie pisać i mówić o wspaniałym dokonaniu Giulii.
Odnoszę wrażenie, że jesteś fanem niemieckiej motoryzacji, to może się pokłoń tej Panamerze, ale chyba nie tu.
7:27:88 M4 GTS (2016)
7:32 Giulia Quadrifoglio AT (2016)
7:39 Giulia Quadrifoglio (2015)
7:52 M4 (2015)
Mam rozumieć, że Twoim zdaniem to Giulia Quadrifoglio dostała bęcki od GTS (bo one są porównywalne, pomijając pakiet aerodynamiczny i parę innych drobnostek), a M4 od Giulii nie bo?
A, jeszcze to:
Podczas gdy M4 Coupe uosabia idealne połączenie sportowych genów i nieograniczonej codziennej użyteczności, BMW Concept M4 GTS zapowiada potężny i ekskluzywny model specjalny stworzony z myślą o torze wyścigowym z wykorzystaniem pionierskich technologii. Mimo to auto jest nadal dopuszczone do ruchu po drogach publicznych - wyjaśnia Frank van Meel, prezes BMW M.
To co mam spokojnie i cierpliwie czekać, aż jakiś nowy model z Niemiec spuści bęcki Giulii, czy mogę trochę chociaż pocieszyć się jej obecnym rezultatem?
BMW wypuscilo M4 GTS zrobilo ponizej 7;30 i teraz ma wyj.....bo czas ma lepszy.Porsche panamera to konkurent S-klasy i 7series wiec tak poklon ze ponad 5metrowa limuzyna ma takie czasy.Zreszta Porsche ma 918 gdzie lambo i kazde ferrari lacznie z lafferari dostaje becki.Wspomnicie moje slowa ze zaraz inny sedan bedzie szybszy i tak bedzie w kolko.W testach na osiagi QV dostanie becki w niedalekiej przyszlosci podczas porownan.FAjnie ze rozglosnili to bo moze sprzedaz ruszy z kopyta.Radosuaf dzisiaj przed poludniem jade na wierzbiecice ze swoja alfa to sie wszystkiego dowiem w sprawie 125tys,jak chcesz to podjedz swoja giuletta kolo 11.45.A jeszcze niedawno tak wszyscy sie zemnie smiali gdy mowilem ze beda takie ceny.Dla klientow indywidualnych tez beda,a zeby bylo smieszniej beda wersje ponizej 120tys
BMW wypuscilo M4 GTS zrobilo ponizej 7;30 i teraz ma wyj.....bo czas ma lepszy.
3. M4 GTS ma takie rzeczy, jak natrysk wody na IC
No ale jak to? Przecież do tej pory ciągle tu czytałem, że podstawowa Giulia 150 KM z takimi pakietami za ponad 150 tys. dla "zwykłego" Kowalskiego to jest "dobra cena". A tu nagle 25 tys. taniej za taką samą konfigurację dla "biednego" biznesmenaNatomiast w kwestii wersji Business.
Jest już nowa decyzja, że będzie można zakupić takie auta na firmę, jako pojedyńcze sztuki!
Są to samochody na bazie wersji "giulia" z pakietem flota (navi itd) oraz z pakietem lighting (ksenon itp) za 125 tys. brutto.
Moim zdaniem bardzo dobra wiadomość.
M4 nie ma natrysku na IC tylko WTRYSK WODY, a to dwie zupelnie inne technologie!co do reszty zgoda, ale to akuratnie nie jest jakiś hardkor - taką opcję miały m.in. zwyczajne 155q4 (takie kapeluszowe, ze skórą w środku itd)
BMW wypuscilo M4 GTS zrobilo ponizej 7;30 i teraz ma wyj.....bo czas ma lepszy.Porsche panamera to konkurent S-klasy i 7series wiec tak poklon ze ponad 5metrowa limuzyna ma takie czasy.Zreszta Porsche ma 918 gdzie lambo i kazde ferrari lacznie z lafferari dostaje becki.Wspomnicie moje slowa ze zaraz inny sedan bedzie szybszy i tak bedzie w kolko.W testach na osiagi QV dostanie becki w niedalekiej przyszlosci podczas porownan.FAjnie ze rozglosnili to bo moze sprzedaz ruszy z kopyta.Radosuaf dzisiaj przed poludniem jade na wierzbiecice ze swoja alfa to sie wszystkiego dowiem w sprawie 125tys,jak chcesz to podjedz swoja giuletta kolo 11.45.A jeszcze niedawno tak wszyscy sie zemnie smiali gdy mowilem ze beda takie ceny.Dla klientow indywidualnych tez beda,a zeby bylo smieszniej beda wersje ponizej 120tys