Oczywiście że przypominają te tłumaczenia po co to czy tamto , tumaczenia dot Giulii - bo jeśli GŁÓWNE kryteria auto spełnia, główne potrzeby zapewna, to pozostałe sprawy stają się bzdetami. Przkładowo - potrzebuje rodzina 8mio miejscowego Vana. To chyba nie będzie narzekać , że mógłby być krótszy ? czy niżej poprowadzoną mieć i opadającą linię dachu

Podobnie kupując Alfę 4C nikt w pełni władz umysowych nie będzie narzekać że ma za mały bagażnik czy że nie siedzi wyżej.
Tak samo Volvo ma inną grupę odbiorców i zastosowania, a Alfa inne i tyle. Więc wsk temp w Volvo nie ma (choć wynika z tego że jednak jest na tych wyświetlaczach? ja tylko z wyświetlaczami wersję poznałem) ,a w Alfie jest wsk temp OLEJU - kompletnie zdbędny dla kierowcy Volvo. Ale ten ostatni ma trzy dysze spryskiwaczy przedniej szyby przez co widzi świetnie i szeroki solidny próg , jestem pewien że niechętnie się gnący.
Generalnie - są sprawy pierwszorzędne i 2go czy dalej.
A przeglądy i ceny - tak, w Volvo ponad 1 tys pierwszy . Ale bez szemrania wymieniają tapicerkę bo Pani zauważyła jakieś przetarcie. Choć trzeba było poczekać. Ale bez pism i dobijania się do kolejnych drzwi.
A co do salonów - widzisz, było kilkoro sprzedawców. W Alfie u nas jest jeden w kącie między Hyunday'ami, w Volvo z pięciu przynajmniej w oddzielnym wyeksponowanym salonie. Wiec nie kpijmy z Volvo, tylko wskażmy Paniom i Panom z FCA gdzie mogą iśc po nauki pokornie.