Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A płacąc 250k za giulie
w sumie już pewną dobrą renomą giulietty (w odróżnieniu od beemek serii F) na tę famę zapracowali. Ale na wejście do premium potrzeba kilku modeli, nie jednego na x lat. A płacąc 250k za giulie czułbym się trochę dziwnie wiedząc, że mogę za te pieniądze kupić auta, które nie muszą nic udowadniać. Z drugiej strony to dobra opcja dla osób, które lubią się wyróżniać - jak saab swojego czasu, zanim kojtnął![]()
JI ogromna rzesza ludzi tutaj nie zdaje sobie sprawy, że dla wielu potencjalnych kupujących to jest bezpośredni rywal Giulii. Tylko w tym wątku jest nas chyba 3 albo 4 osoby, które otwarcie mówią, że Mustang jest poważną alternatywą dla Giulii.
Makaronek, weź też pod uwagę że Giulietta to sprawdzona sześcioletnia konstrukcja po dwóch liftach. Giulia dopiero zaczyna być sprzedawana i na pewno będzie miała choroby wieku dziecięcego. Poza tym na Giuliettę w dobrym salonie (np. Carserwis na Połczyńskiej w Warszawie) możesz liczyć na solidny rabat. Dla Giulii za wcześnie na ciekawe rabaty.
Ja stawiam że wersja 280KM, w którą też celuję to w podstawie około 170tyś. Czyli wersja dobrze wyposażona 220tyś. Do tego rabat za rok.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Żeby była jasność, to ja nigdzie nie napisałem, że stylistyka Giulii mi przeszkadza. Pisałem o "stylistycznym kompromisie" na skutek globalizacji marki Alfa Romeo, a każdy kompromis ma to do siebie, że nikt nie jest z niego w pełni zadowolony, ale jest możliwy do zaakceptowania przez wielu, przeze mnie również, ale zachwytów nad stylistyką Giulii z mojej strony też nie będzie.
Makaronek, weź też pod uwagę że Giulietta to sprawdzona sześcioletnia konstrukcja po dwóch liftach.
Tomtrz: gdybym miał się sugerować tym co ludzie powiedzą lub pomyślą (Mustang = kryzys wieku średniego)