Tomekkk
Nowy
Inna sprawa, że Giulia 136 KM ma pewnie osiągi 159 150 KM, a to najpopularniejszy model i jakoś właściciele tak strasznie nie narzekają.
Ja myślę, że Giulia 136KM będzie miała sporo lepsze osiągi od 159 150KM
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Inna sprawa, że Giulia 136 KM ma pewnie osiągi 159 150 KM, a to najpopularniejszy model i jakoś właściciele tak strasznie nie narzekają.
W krajach, gdzie jest kultura przestrzegania ograniczeń prędkości, gdzie na autostradzie można jechać 130 km/h nie ma w sumie potrzeby mieć mocniejszego samochodu.
Chodzi o to, że na zachodzie masz pełno autostrad, wszędzie nimi dojedziesz (nie musisz szybko wyprzedzić, masz kilka pasów, jak się rozpędzisz to już tak jedziesz do celu) i ewentualnie ostatnie parenaście km robisz zwykłymi drogami (a wtedy nawet jak masz się za kimś wlec to nie problem bo to raptem parę minut jazdy).nie rozumiem, czemu utożsamiasz moc auta z prędkością? Przecież moc to przede wszystkim dynamika jazdy, manewrów, większa przyjemność też z samej jazdy, z auta. Ja mogę sprawnie i szybko robić setkę albo wykonywać różne manewry, mając więcej pod butem ale niekoniecznie pędząc dwieście na godzinę.
nie rozumiem, czemu utożsamiasz moc auta z prędkością? Przecież moc to przede wszystkim dynamika jazdy, manewrów, większa przyjemność też z samej jazdy, z auta. Ja mogę sprawnie i szybko robić setkę albo wykonywać różne manewry, mając więcej pod butem ale niekoniecznie pędząc dwieście na godzinę.
W barwach carabinieri budzi respecttego nie zgubisz
![]()
I w kolejnym Bondzie Alfa zamiast Astona?!Wyglada super. Powinna miec jeszcze karabiny maszynowe w zderzakach!
Chodzi o to, że na zachodzie masz pełno autostrad, wszędzie nimi dojedziesz (nie musisz szybko wyprzedzić, masz kilka pasów, jak się rozpędzisz to już tak jedziesz do celu) i ewentualnie ostatnie parenaście km robisz zwykłymi drogami (a wtedy nawet jak masz się za kimś wlec to nie problem bo to raptem parę minut jazdy).
W Polsce jest dużo jeszcze krajówek, gdzie moc zdecydowanie bardziej się przydaje,żeby wyprzedzić, czy nawet włączyć się do ruchu, a szczególnie jak się jedzie zapakowanym z rodzinką.
Czy wiadomo już, żeby jakiś zwykły śmiertelnik dostał QV? Bo chyba już je 'rozdają'?!
BTW piękne chińskie ledy na zderzaku w policyjnej wersji![]()
To nie są dodatkowe policyjne światła przypadkiem?![]()
A ja przy okazji problemów z klimatyzacją odwiedziłem warszawski Carserwis. W ciągu dwóch tygodni będą ceny i w tym czasie powinny się pojawić w Polsce pierwsze diesle. 2 litrowe benzyny koło lipca się powinny w Polsce pojawić, a 2 litrowe biturbo najwcześniej w październiku. Z tego co mi powiedziano, podstawowa wersja wyposażenia 2 litrowego biturbo będzie na pewno poniżej 200 tys. Pozdro!