[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Juz nie przesadzajcie ze tak zle wyglada na tych 16stkach.Starsza klientela bedzie zadowlona bo bedzie komfort wyzszy.Mlodszy dokupi sobie 18cali,a 50latek bedzie mial w tylku wyglad-doceni komfort.Cos czuje ze znowu Polska Policja wygra przetarg na alfe romeo ;-)

Juz nie przesadzajcie ze tak zle wyglada na tych 16stkach.Starsza klientela bedzie zadowlona bo bedzie komfort wyzszy.Mlodszy dokupi sobie 18cali,a 50latek bedzie mial w tylku wyglad-doceni komfort.Cos czuje ze znowu Polska Policja wygra przetarg na alfe romeo ;-)

to chyba co najwyżej alfa może wygrać przetarg na dostawe radiowozów a nie odwrotnie

191 mph ~305 km/h i 505 KM. W Europie będzie trochę lepiej bo nasze zwykłe paliwo to 95 i premium 98 a w usa zdaje się 87 i 91.

Swoją drogą, laseczka podała 3,8 do setki... a w danych dotychczasowych jest 3,9.

Przetarg był rozpisany pewnie z rok temu lub jeszcze wcześniej. Na taką ilość Giulii z odpowiednią specyfikacją, włoska Policja musiałaby jeszcze spooro czekać.
Może nasze smerfy zakupią :)

Witam. Mieliście już przyjemność zobaczenia auta na żywo??
Wczoraj na A1 niedaleko Piekar Śląskich wyprzedziła mnie nowa Giulia w oklejonej na czarno-biało wersji... Widać, że testują sprzęt:)
Pozdrawiam, szerokiej drogi.

Tak miałem okazje [emoji3] nawet dotykałem [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

na Motorshow jest giulietta po lifcie i fiat 124 spider, to tak na gorąco ;-)
giulii oczywiście nie ma...

Nawet Levante chyba będzie.

Stoisko alfa ma targach w Poznaniu to źenada i pisze to z przykrością. Dwa modele mito i giulietta (faktycznie po lifcie). Zero zainteresowania przez zwiedzających i zero przez obsługę stoiska. Dno. Levante na oddzielnym stoisku w Maserati. Robi b. Dobre wrażenie. Dla osób które się wybierają polecam stoisko BMW. Moim zdaniem Wersja 7 przebiła s-ke. Na stoisku hondy civic Type R. Z zew. szczególnie z tyłu wygląda super. W środku juz nie, oczywiście poza fotelami (kubelki).

191 mph ~305 km/h i 505 KM. W Europie będzie trochę lepiej bo nasze zwykłe paliwo to 95 i premium 98 a w usa zdaje się 87 i 91.

Swoją drogą, laseczka podała 3,8 do setki... a w danych dotychczasowych jest 3,9.

nie będzie różnicy, bo paliwo w USA ma inaczej liczona liczbę oktanową: 87 to jesli dobrze pamiętam odpowiednik naszych 95.

PS. chyba klima mocno dmuchała, bo Pani na filmie ciągle krzyżuje nogi :P
Czyli wiemy, że klima w Giulii jest wydajna ;)

Siedziałem w nim przez 30 min i nie chciałem wyjść.
542.jpg
543.jpg
544.jpg

Amortyzatory
Powrót