H
heliogabal
Guest
Same here, opatrzyło mi się w ciągu tygodnia.nie wzbudza we mnie żadnych emocji związanych z estetyką.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Same here, opatrzyło mi się w ciągu tygodnia.nie wzbudza we mnie żadnych emocji związanych z estetyką.
Ciekawe,ze przeszly 4 osoby i żadna nawet ni zwróciła uwagi na nowa topowa Alfe....... Moze jednak nie jest taka zjawiskowa.....
Skrzynia automat?. Przy puszczeniu gazu auto samo się zatrzymuje bez naciskania pedału stop? Tylko tym tłumacze wciąż nie działające światła stopu w lampach. Dziwne to.
Ciekawe,ze przeszly 4 osoby i żadna nawet ni zwróciła uwagi na nowa topowa Alfe....... Moze jednak nie jest taka zjawiskowa.....
Ostatnia sensownie zawieszona alfa to GTV6 chyba. No i CW, ale to wypadek przy pracy im wyszedł.Typowi Włosi - w teorii miało być pięknie, a w 4 na 5 testów prasowych ludzie urwą miskę olejową i wszyscy się znowu będą z Alfy śmiać.
Ale 3 stop się zaświeca. I to kolejny model tak ma. To jest dziwneTylko tym tłumacze wciąż nie działające światła stopu w lampach. Dziwne to.
Ale 3 stop się zaświeca. I to kolejny model tak ma. To jest dziwne![]()
Nie 4 osoby, a 4 kobiety a to jest różnica[emoji1]Ciekawe,ze przeszly 4 osoby i żadna nawet ni zwróciła uwagi na nowa topowa Alfe....... Moze jednak nie jest taka zjawiskowa.....
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka
... przynajmniej już jest lepiej Jaboleq... na tym drugim filmiku działają światła od biegu wstecznego
Radosuaf wiesz może jak sytuacja z tym niemcem (?) co podobno zamówił dwie Julki??
Trochę dziwne, ze pół roku po debiucie nie ma Giuli QV w parkach prasowych. Nie widzialem zadnego niezależnego testu......
Wysłane z mojego LG-D682 przy użyciu Tapatalka