duke75
Nowy
- Auto
- AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"
Ja bym zastrzegł że minimalna pojemność flaszki: 0.5l 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Nie mówię, że będzie punktualnie za miesiąc czyli 10-go. Powiedzieli mi że za miesiąc ma być ale nie wiem którego dokładnie. Gdyby ktoś chciał kupić nową Giuliettę QV, to jest teraz wyprzedaż 119.000 - 10k mniej. Wnętrze miażdży suty...jak ona tam bedzie 10.11 to ja tam musze byc z 5 ...
na razie mam 3
ale nie zbieram bo nie wierze
p.s.
ostatnie info o 4c w em ....
łał...
jezdzilem taka jakies 1.5 roku wczesniej w PL ...
jak ona tam bedzie 10.11 to ja tam musze byc z 5 ...
na razie mam 3
ale nie zbieram bo nie wierze
![]()
Giulia będzie dostępna w salonie Euromot w Żorach za miesiąc. Model, który był prezentowany w tym roku na targach.
Możliwe bo sami nie byli w stanie określić którego dokładnie...Skoro będzie w Żorach to pewnie będzie i w innych salonach Fiata w Polsce. Bo co - będzie w Żorach a nie będzie w Warszawie?
Pewnie będzie taka objazdówka jednego modelu po salonach tak jak kiedyś było z 4C...
Skoro będzie w Żorach to pewnie będzie i w innych salonach Fiata w Polsce. Bo co - będzie w Żorach a nie będzie w Warszawie?
Pewnie będzie taka objazdówka jednego modelu po salonach tak jak kiedyś było z 4C...
Wiem że tylko będzie do obejrzenia pod dachem w salonie. Póki co to nie będzie jazd próbnych.Tak ma właśnie być. Niestety jazdy próbne o ile będą to tylko dla osób, które się zarejestrowały lub jeszcze zdążą to zrobić.
Jesień 2016![]()