• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Alfa Giulia- 2015

Ja bym zastrzegł że minimalna pojemność flaszki: 0.5l :)

rob skriny

dokladam do 5

duza flaszka = min 0.7

majac na uwadze terminy prezentacji żulii nie wierze w terminowosc AR i tyle

najwyzej przegram 5 duzych
ale jak przegram to bedzie znaczylo ze bedzie 10.11.2015 w zorach
czyli przegram ale bedzie jakis +

Ostatnia edycja:
Też tam będę jeśli ona będzie a może i Wy wtedy będziecie :)

jak ona tam bedzie 10.11 to ja tam musze byc z 5 ...

na razie mam 3
ale nie zbieram bo nie wierze

:D

Ostatnia edycja:
jak ona tam bedzie 10.11 to ja tam musze byc z 5 ...

na razie mam 3
ale nie zbieram bo nie wierze

p.s.
ostatnie info o 4c w em ....
łał...
jezdzilem taka jakies 1.5 roku wczesniej w PL ...
Nie mówię, że będzie punktualnie za miesiąc czyli 10-go. Powiedzieli mi że za miesiąc ma być ale nie wiem którego dokładnie. Gdyby ktoś chciał kupić nową Giuliettę QV, to jest teraz wyprzedaż 119.000 - 10k mniej. Wnętrze miażdży suty...

Myślę że czas przemianować wątek na Giulia 2016? Trochę światła na sprawę rzuca ta informacja:

".... Akcje Ferrari na giełdzie NYSE otrzymają marketingowo nośny symbol RACE.
Jak podaje Bloomberg IPO należącego w 90 proc. do koncernu Fiat Chrysler Automobiles (FCA) producenta luksusowych samochodów sportowych to pomysł prezesa koncernu Sergia Marchionnego, który kilka lat temu jeszcze jako szef Fiata przeprowadził brawurowy zakup będącego w stanie upadłości Chryslera...
...w czasie debiutu giełdowego Ferrari do obrotu trafi 9 proc. akcji słynnego producenta, którego giełdowa wartość została wyceniona na prawie 10 mld dol....
Wysłanie Ferrari na giełdę, a nawet jego sprzedaż to kluczowa część jego planu, który polega na zgromadzeniu pieniędzy na spłatę wielkiego zadłużenia FCA oraz sfinansowanie gigantycznego programu inwestycyjnego o wartości 48 mld euro. Głównym celem tych inwestycji jest uczynienie z Jeepa, Alfy Romeo oraz Maserati globalnych marek o wysokiej skali i rentowności sprzedaży- czytamy w Bloombergu..."

Najzwyczajniej FCA brakuje kasy na wprowadzenie nowych modeli i nie dotyczy to tylko alfy ( nie bez powodu fiat aegea nie pojawił się we Frankfurcie) - jeśli nie sprzeda korzystnie akcji Ferrari nie będzie nowej Alfy

Giulia będzie dostępna w salonie Euromot w Żorach za miesiąc. Model, który był prezentowany w tym roku na targach.

Skoro będzie w Żorach to pewnie będzie i w innych salonach Fiata w Polsce. Bo co - będzie w Żorach a nie będzie w Warszawie?
Pewnie będzie taka objazdówka jednego modelu po salonach tak jak kiedyś było z 4C...

Skoro będzie w Żorach to pewnie będzie i w innych salonach Fiata w Polsce. Bo co - będzie w Żorach a nie będzie w Warszawie?
Pewnie będzie taka objazdówka jednego modelu po salonach tak jak kiedyś było z 4C...
Możliwe bo sami nie byli w stanie określić którego dokładnie...

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

Tak ma właśnie być. Niestety jazdy próbne o ile będą to tylko dla osób, które się zarejestrowały lub jeszcze zdążą to zrobić.

Tak ma właśnie być. Niestety jazdy próbne o ile będą to tylko dla osób, które się zarejestrowały lub jeszcze zdążą to zrobić.
Wiem że tylko będzie do obejrzenia pod dachem w salonie. Póki co to nie będzie jazd próbnych.

Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka

żenada przekracza wszelkie granice
Marchionne własnie kompletnie grabi markę...
pokazał auto, które będzie można kupić za rok....

mi pasuje. dojadę julką do 5 lat zgodnie z planem (amortyzacji) a julia, z duchem czasu, w leasingu (niech się bank martwi, jak zbankrutuję). Raz się żyje... tyle że z 330KM RWD to już raczej nie za długo.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót