[Giulia] Alfa Giulia- 2015

poczekamy, pomacamy, zobaczymy mi też średnio się widziała, nie było WOW jak przy 159 ale trzeba dać jej szanse, mnie interesuje jak będzie wyglądać normalna, cywilna wersja z JTDM pod maską ;)

Faktycznie wybór godny prawdziwego mężczyzny bhu hahhah...

No raczej tego typu komentarze budzą buhaha.
Mito - masa coś około 1100-1200kg (benzynki raczej bliżej tej pierwszej wartości), 159 - jakoś około PÓŁ TONY więcej. Co tu więcej mówić o przyjemności prowadzenia.

No raczej tego typu komentarze budzą buhaha.
Mito - masa coś około 1100-1200kg (benzynki raczej bliżej tej pierwszej wartości), 159 - jakoś około PÓŁ TONY więcej. Co tu więcej mówić o przyjemności prowadzenia.
Nie no, bo oczywiście auto wielkości 159 powinno ważyć 1100 kg. To by się dopiero prowadziło! Jak plastelina.
P.S. 166 z busso też waży 1100 kg.

159 tbi waży 1430kg, przyzwoity wynik jak na auto tej klasy (wielkości), skończmy proszę ten hejt w kierunku 159.

Po co ten cały lament i narzekanie, auto będzie można ocenić jak pojawi się w salonach i będą dostępne jakieś testy czy możliwość odbycia jazdy próbnej. Najpierw był płacz, że się nie uda, nie pojawi się a jak się pojawiła to znowu źle. Przy okazji obrywa się całej reszcie modeli, że są oplami lub muminami itd.

Ja jestem bardzo zadowolony, jeździłem wcześniej 156 mojego brata, sam mam 159, która mi się od początku bardzo podobała i mi odpowiada (no może mogłaby mieć jeszcze ze 100KM :cool:) a każde auto w gamie tego producenta jest dla mnie alternatywą na przyszłość, bo 159 też w końcu będę chciał na coś zmienić.

159 ka ma 10 lat a śmiało po drobnym lifcie mogła by dziś wystartować z salonów

Faktycznie wybór godny prawdziwego mężczyzny bhu hahhah...

Ludziska, skąd w Was tyle zawiści i zazdrości?! Dorośnijcie.

Ktoś może być bogatszy od Was, ktoś z może być biedniejszy od Was ... a jeszcze inni może już wyrośli z Alfy Romeo (nie urągając tej zacnej marce). Po co takie teksty!?

ej wezcie sie ogarnijcie i albo piszcie na temat albo niue piszcie nic. 411 stron o 159, Mito,Julce itd. Zmiencie sobie auta na inna marke jak sie nie widzi i tyle.Macie problemy na poziomie gimnazjum

Nie gadam bzdur (dla większości 159tek ta różnica to pół tony, nawet 300kg to też bardzo odczuwalne) , tylko doskonale rozumiem dla pewnych wrażeń z prowadzenia (w dodatku w stosunku do ceny czy przy używce - wieku) i przy braku konieczności zdolności przewozowych, wybór Mito ponad 159. I nie ma co się unosić i gloryfikować 159tki, która wygląda fajnie, ma swe zalety, ale i wad ma swoich conieco jednak.
Nie bez powodu teraz w przypadku Julii taki nacisk był położony na masę, jej rozkład, odpowiednie do tej masy silniki i (z materiałów informacyjnych oczywiście ale może prawdę mówią )- frajde z prowadzenie, responsywnośc wozu i zintegrowanie z kierowcą. No i napęd.

Ostatnia edycja:
Za stylistycznego klona beemy dziękuję. Marchionne najpierw doprowadził markę do największej zapaści sprzedaży w historii a teraz zrobił z niej auto dla Helmuta.

Kolejny raz mam raka jak czytam wypociny pana pingwina... nie dotykał, nie wąchał, nie siedział, pewnie nie widział na żywo tipo 952 ale już wie, że to auto dla helmuta, bo klon bmw i w dodatku to okropne RWD a na dodatek nie udało się zatopić całkowicie marki po czym odsprzedać vag-owi. Scheisse!

A wracając do tematu, poniżej krótka wzmianka o Andrea Loi, który ponoć odpowiedzialny jest za główne kreski wyglądu tipo 952: http://lanuovasardegna.gelocal.it/n...-della-nuova-giulia-1.11959541?ref=hfnsnuea-1

ps. dziś pokazują biczę na Monzy? https://instagram.com/p/7MzMXUss4h/

ps.2. po twitterze widzę, że nowa Giulię napalają się nie tylko w US&A ale i w Chinach i w Indiach (pewnie to też marketing sponsorowany), ale piszą sporo co chwilę.

ps.3. już o tym pisałem, ale jestem niezmiernie ciekawy, czy we Frankfurcie pokażą ostateczne cenniki i wygląd stockowej Giulii, bo ponoć mocno nad tym teraz pracują http://www.b2corporate.com/alfa-romeo-giulia-design-made-in-ogliastra-

Pozdr.,
L.

Kucza, nie znam j. włoskiego a goglarka jakoś średnio sobie radzi z tłumaczeniem.

Ogólna prośba dla linkujących informacje w innych językach niż polski i angielski: proszę piszcie w kilku zdaniach o co chosi :)

Kucza, nie znam j. włoskiego a goglarka jakoś średnio sobie radzi z tłumaczeniem.

Ogólna prośba dla linkujących informacje w innych językach niż polski i angielski: proszę piszcie w kilku zdaniach o co chosi :)

Chodzi Ci o przetłumaczenie tego ?

A wracając do tematu, poniżej krótka wzmianka o Andrea Loi, który ponoć odpowiedzialny jest za główne kreski wyglądu tipo 952: http://lanuovasardegna.gelocal.it/nu...ref=hfnsnuea-1

Nic szczególnego tam nie ma. Piszą,ze to koleś odpowiedzialny za wygląd zewnętrzny Giulii i krótko co robił wcześniej i takie tam pierdu, pierdu,że spoko koleś ale nic istotnego :)

poczekamy, pomacamy, zobaczymy mi też średnio się widziała, nie było WOW jak przy 159 ale trzeba dać jej szanse, mnie interesuje jak będzie wyglądać normalna, cywilna wersja z JTDM pod maską ;)

Raczej crdi, to nie będzie silnik fiat powertrain tylko vm motori które niby jest już własnością fiata ale jednak to ciągle vm motori

Amortyzatory
Powrót