cra3y
Użytkownik
Tzn coś zamian 166
Bo następcą to jest (i nawiązuje) do oryginalnej Giuli
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie o tym wiem ,ale jak można takie bzdury wmawiać ludziom??Przecież ten ranking jest oparty na wynikach przeglądów w niemieckich stacjach kontroli pojazdów. I dotyczy tak newralgicznych punktów jak spalone żarówki i luzy na tulejkach wahaczy. Nie dotyczy peknietych głowic, rozwalonych dwumasow po 50 tysiącach kilometrów, ani innych poważnych usterek.
nic nie jest następcą niczego, tak po polsku napiszę śmiesznie
159 przykładem: pojawiła się w miejsce niczego
Guilia obecnie tak samo.
Nikogo nie zastępuje w żadnej linii.
Stylistycznie nawiązuje do poprzednich modeli AR, ale nie następuje niczegoGiulie z 60', ewentualnie 75…
![]()
Właśnie wyrwało mnie z butów.. a raczej z drzemki.. Dzwoni bardzo miła Pani ogłaszając, że jest z AR Polska i czy mogłaby zadać kilka pytań..
Zarejestrował się Pan na stronie (ktoś wrzucał link do rejestracji na teoretyczne jazdy testowe..) i chciałabym Pana zapytać czy jest Pan zainteresowany zakupem samochodu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde? Wyjaśniłem, że w chwili obecnej raczej nie, po czym miła Pani zapytała mnie dlaczego? Odparłem, że cena w tej chwili jest dla mnie zaporowa.
Nie wiem czy w drzewku odpowiedzi nie przewidzieli takiej możliwości, ale Pani odpowiedziała:
-Dobrze, ale gdyby Pan w przyszłości zmienił swoje… aaaa.. ble…. yyy… (pomyślałem: "zarobki")… w każdym razie mam nadzieję że będziemy mogli jeszcze porozmawiać.. Dziękuję, do widzenia!
Widzę, że zaczęli także ofensywę marketingową… co jeszcze dziwniejsze - w tak krótkim czasie po premierze, w Polsce!
Do kogoś jeszcze dzwonili? (Gdybym nie był zaspany, powiedziałbym może, że tak!)
Szach mat malkontenci!![]()
Szach mat malkontenci!
I niech ktos jeszcze powie, że Giulia nie ma pazura. 159 jest pieknie stonowana, ale nie tak wulgarna jak własnie giulia.
Choc ciesze sie z posiadania swojej "9" to przyznaję, że w porównaniu z Giulia, 159 wyglada nieco leciwie.
I niech ktos jeszcze powie, że Giulia nie ma pazura. 159 jest pieknie stonowana, ale nie tak wulgarna jak własnie giulia.
Choc ciesze sie z posiadania swojej "9" to przyznaję, że w porównaniu z Giulia, 159 wyglada nieco leciwie.