• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa 33 1.7 8V by Scuderia

Ojejku... 156 z 3,0 :) Seryjnie z 2,5... Ale wy jesteście.... Nie możecie poczekać??
Tak się Fiatem podniecać :lol:

O żesz Ty. 164 Q4 Ci się zachciało.

No dobra Panie i Panowie czas pochwalić się nowy nabytkiem - zagadka co to za auto :P

AR164b.jpg

No dobra żeby wszystko było jasne :)
AR164a.jpg

Alfie 33 przybyła większa siostrzyczka, we dwoje przecież raźniej i przyjemniej:

AR164c.jpg

Jutro otworzę nowy wątek, o nowej piękności w mojej stajni :rolleyes:

ogromne gratulacje dla Ciebie za zakup mojego marzenia którego pewnie nigdy nie zrealizuję, masz 33, 164 to teraz czas polować na 75:cool:

ogromne gratulacje dla Ciebie za zakup mojego marzenia którego pewnie nigdy nie zrealizuję, masz 33, 164 to teraz czas polować na 75:cool:

Dziękuję dla mnie to tez było motoryzacyjne marzenie - Alfa z bokserem, Alfa Q4 z V6. Co dalej? Prawie na pewno coś z transaxle, raczej nie AR75, a jakieś coupe - Alfetta GTV2000 lub GTV6 ale to już z racji cen tych samochodów bardziej odległy temat.

Z zazdrości przyjadę do Warszawy poprzebijać Ci wszystkie opony :P A tak na serio to gratuluje :P 164 Q4 to jedno z moich marzeń choć na razie nie do spełnienia ( i nie chodzi o sam zakup a utrzymanie tego cuda)

no poprostu zazdrośc mnie ogarnia ! ;) 33 1.7 i 164 Q4 w super stanie to marzenie nie jednego Alfisty ale teraz będziesz miał powarzny problem za każdym razem gdy będziesz schodził do garażu: - do którego dzisiaj wsiąść ? :D chyba że na codzień Q4 a 33 bedziesz robił na sportowo ?
ja już też mam przd oczami 164 nawet z dieslem bo coraz bardziej mi sie podobaja ,ale póki co korzystam z wigoru 155 :) potem przyjdzie czas na 164 i powrót do 33 lub ew innej Alfy z Boxerem

jakkolwiek 164 Krawata lubiłem, lecz nie była w stanie mnie zachwycić, to tu już czuje ukucie zazdrości :) gratuluje Siostrzyczki:) ale powiedz, ze na zlot jedziesz 33 bo moj biedny TS sie moze rozleciec jak bedzie probowal Cie dogonic :D:D

good prajs;) gratuluje nabytku

Amortyzatory
Powrót