[159] Alfa 159 2.4 jtdm 200 KM

wiosna tuż tuż albo jest już także zakupiłem laczki :)
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• SAM_2666.jpg
    SAM_2666.jpg
    145.6 KB · Wyświetleń: 239
  • SAM_2667.jpg
    SAM_2667.jpg
    139.5 KB · Wyświetleń: 225
  • SAM_2668.jpg
    SAM_2668.jpg
    86.4 KB · Wyświetleń: 223
  • SAM_2669.jpg
    SAM_2669.jpg
    103.6 KB · Wyświetleń: 232
Kiepsko kolego jest, przez czarny rant wyglądają na 15 cali to raz, dwa wzór no mocno dyskusyjny... Trzeba było przed zakupem wrzucić ich zdjęcie, podpowiedzielibyśmy Ci jak to mniej więcej będzie wyglądać.

Btw. zakładałeś jakieś dystanse? bo nie wiem czy poza obrys samochodu kółka nie wystają...

Wydech jest ok ;)

Ostatnia edycja:
no może i tak wygladaja na zdjęciach, ale uwierz mi ze na żywo tak nie jest... no cóż dzięki za jak narazie mizerne oceny :D

Dodano po 3 minutes:

dystanse sa ale troszke musze je zwęzić tak aby równo z obrysem auta było lub max 1 co poza :)

no wydech najlepszy :D taki zaje... ze aparat z zazdrosci go nie złapał :D

Ostatnia edycja:
jakbym całe czarne wsadził to tez by to wygldało raczej słabo...(na zdjeciach) no trudno... dla mnie i chyba to najwazniejsze pasuja pieknie i jak stwierdzam po pierwszym dniu nie tylko dla mnie gdyż kilku osobników płci meskiej zawiesiło swoje paczydła na tym oto duecie podczas moich postojów np przy sklepie, galerii lub dworcu :D

jakbym całe czarne wsadził to tez by to wygldało raczej słabo...(na zdjeciach) no trudno... dla mnie i chyba to najwazniejsze pasuja pieknie i jak stwierdzam po pierwszym dniu nie tylko dla mnie gdyż kilku osobników płci meskiej zawiesiło swoje paczydła na tym oto duecie podczas moich postojów np przy sklepie, galerii lub dworcu :D

Ale niewiesz co sobie wtedy mysleli:)
Kolor ok,dach ok,ale koła nie ok.
Moim zdaniem.

Pasowały by do tych starych progów chociaż zupełnie nie w tym sensie co miałem na myśli :) . Ale jedno jest pewne i tu masz rację , to Tobie ma się podobać :)

Ale niewiesz co sobie wtedy mysleli:)
Kolor ok,dach ok,ale koła nie ok.
Moim zdaniem.

no nie wiem to jest fakt :)

Dodano po 4 minutes:

Pasowały by do tych starych progów chociaż zupełnie nie w tym sensie co miałem na myśli :) . Ale jedno jest pewne i tu masz rację , to Tobie ma się podobać :)

predor dzieki :D najważniejsze jest kto co lubi bo dogodzic każdemu czy to jest możliwe? :D jeszcze podczas zakupu proponowali mi felgi w ko,orze carbon zrobione hydrografiką...wykonanie pożal sie ... i kolega z czarnego matowego golfa IV doradził mi carbon dach i te felgi i bedzie piekny tuning jak to nazwał :D nie byłem w stanie tego skomentowac :D :D

Ostatnia edycja:
alfa ma sie rzucac w oczy i moja z pewnością sie rzuca czyli? jest tak jak byc powinno :D

Dobrze, że te nakładki progowe usunąłeś. Obniż auto o 30mm 9 będzie wyglądało świetnie.
Natomiast potwierdzę opinię kolegów, że z doborem felg nie trafiłeś... Nie chcę używać drastycznych określeń, ale ja na pewno szukałbym innych.
Pozdrawiam.
- Rafał

Dobrze, że te nakładki progowe usunąłeś. Obniż auto o 30mm 9 będzie wyglądało świetnie.
Natomiast potwierdzę opinię kolegów, że z doborem felg nie trafiłeś... Nie chcę używać drastycznych określeń, ale ja na pewno szukałbym innych.
Pozdrawiam.
- Rafał

a jakie spręzyny polecasz do obniżenia? a jakies konkretne propozycje innych felg? :) bo wszyscy że jak to sie zaczęło "masakra" ale konkretnego przykładu innych lepiej pasujących felg nie widze :D

Dodano po 2 minutes:

Podejrzewam że z takim obniżeniem to słabo mu się będzie jeździło w jego okolicy :D

troszke siąść może :D włączy sie automatyczne uważanie na różnego rodzaju niespodzianki i bedzie git :D

Ostatnia edycja:
w dziale 159 jest obszerny temat o felgach
lub kliknij w link w sygnaturce i dzwon:)

Sporo osób poleca sprężyny Eibach Pro Kit. Są chyba najpopularniejsze na forum... A tak w ogóle to jak tam mechanicznie sprawa wygląda z samochodem, zaślepiałeś EGR, robiłeś coś z kolektorem, rozrząd itp. chyba wymieniałeś, bo rozumiem, że chwilę już jeździsz od zakupu skoro tak ostro idziesz w visual? :)

troszke siąść może :D włączy sie automatyczne uważanie na różnego rodzaju niespodzianki i bedzie git :D

latem pewnie tak , ale zima na Podhalu raczej potrafi dać się we znaki i mi osobiście nie chciało by się uważać na każdym kroku czy akurat czegoś nie zahaczę , nie urwę :)

w dziale 159 jest obszerny temat o felgach

Tak obszerny że nawet nie próbowałem go zgłębić :D Szkoda czasu , polecam polegać na własnym guście. Moje auto ma się przede wszystkim mi podobać. U mnie ze względu na zaciski wybór był dosyć ograniczony ale i tak głównym kryterium było to że mi się mają podobać. Pozdrawiam alces1 :) felgi się sprawdziły :)

lub kliknij w link w sygnaturce i dzwon:)

Reklama dźwignią handlu :)

Amortyzatory
Powrót