Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj masakra...
Wysłane z Sony Xperia Z przy użyciu Taptalka
no może i tak wygladaja na zdjęciach
jakbym całe czarne wsadził to tez by to wygldało raczej słabo...(na zdjeciach) no trudno... dla mnie i chyba to najwazniejsze pasuja pieknie i jak stwierdzam po pierwszym dniu nie tylko dla mnie gdyż kilku osobników płci meskiej zawiesiło swoje paczydła na tym oto duecie podczas moich postojów np przy sklepie, galerii lub dworcu![]()
Ale niewiesz co sobie wtedy mysleli
Kolor ok,dach ok,ale koła nie ok.
Moim zdaniem.
Pasowały by do tych starych progów chociaż zupełnie nie w tym sensie co miałem na myśli. Ale jedno jest pewne i tu masz rację , to Tobie ma się podobać
![]()
Ale niewiesz co sobie wtedy mysleli![]()
Obniż auto o 30mm 9 będzie wyglądało świetnie.
Dobrze, że te nakładki progowe usunąłeś. Obniż auto o 30mm 9 będzie wyglądało świetnie.
Natomiast potwierdzę opinię kolegów, że z doborem felg nie trafiłeś... Nie chcę używać drastycznych określeń, ale ja na pewno szukałbym innych.
Pozdrawiam.
- Rafał
Podejrzewam że z takim obniżeniem to słabo mu się będzie jeździło w jego okolicy![]()
troszke siąść możewłączy sie automatyczne uważanie na różnego rodzaju niespodzianki i bedzie git
![]()
w dziale 159 jest obszerny temat o felgach
lub kliknij w link w sygnaturce i dzwon![]()