[159] Alfa 159 2.4 jtdm 200 KM

rozumien... po to jest forum żeby dzielić sie opiniami :) to jak narazie nikomu nie przypadł do gustu napis ... poza mna :D

Moja opinia: te progi nie pasują do linii 159 :-) Napis kiszka. Poza tym jest ok, na lato jakaś grafitowa (od bidy czarna) felga i będzie dobrze.
Pozdrawiam.

Jeśli mam być szczery to te progi niszczą piękno 159, widać, że takie dokładane niewspółgrające z niczym. Jeśli byłoby to moje auto to tak na szybko: wywalić progi, a wstawić piękne 18/19 calowe koniecznie czarne felgi.

Biała z czarnym dachem mistrz ;)
Progi nie są złe, tylko troszki lepiej spasować. Napis - rozumiem, że się napracowałeś ale wygląda to mega tandetnie (wykonanie). Już lepiej było naklejkę nabyć...a podświetlenie? Na czarnym aucie może by jeszcze wyglądało, ale na białym to będzie pasować jak pięść do nosa.

felgi będą 18 albo 19 w lecie tylko nie wiem jakie :) może jakieś propozycje? a czy te progi nie pasują? jak dla mnie troche masy przybyło dzięki nim i jakas taka bardziej sportowa linia sie zrobiła( to moje zdanie), a czy ten napis to az taki zły? :/

zaczynam sie denerwowac tymi napisami...mysle ze jak tak dalej pójdzie to czeka mnie przeróbka i usuniecie tych napisów ... pewnie nie od razu gdyz dopiero co skonczyłem z bela, ale jesli tak dalej wiekszosc bedzie uwazała ze niezbyt to wyglada to to zrobie...i kupie se naklejki i przykleje :D tak jak bocian mi to napisał

Ostatnia edycja:
dzieki za zdjecie klapek z oczu :D zrobie to tylko musze poczekac chwilke bo lakier zbyt świeży i potem by sie mógł łuszczyc :) a z oświetleniem to fakt poniosło mnie z wyobraźnią :D :D

felgi będą 18 albo 19 w lecie tylko nie wiem jakie :) może jakieś propozycje? a czy te progi nie pasują? jak dla mnie troche masy przybyło dzięki nim i jakas taka bardziej sportowa linia sie zrobiła( to moje zdanie), a czy ten napis to az taki zły? :/

Masy zdecydowanie przybyło już i tak nie lekkiemu bolidowi przez co sportowych możliwości na pewno ubyło... :P :)
Napis, moim zdaniem, mimo starań i poświęconego czasu do poprawy albo usunięcia.

Oglądam sobie ten napis i myślałem po fotkach, że tymczasowo zmywalnym markerem dla orientacyjnego podglądu. Serio ty taki chciałeś zostawić?

Masy zdecydowanie przybyło już i tak nie lekkiemu bolidowi przez co sportowych możliwości na pewno ubyło... :P :)
Napis, moim zdaniem, mimo starań i poświęconego czasu do poprawy albo usunięcia.
no tak masy przybywa osiągów ubywa :D a napis do usunięcia i potem naklejka np taka http://allegro.pl/naklejka-naklejki-do-alfa-romeo-159-156-147-146-i5105439377.html pierwszy wzór i powinno byc git :)

Dodano po 2 minutes:

Oglądam sobie ten napis i myślałem po fotkach, że tymczasowo zmywalnym markerem dla orientacyjnego podglądu. Serio ty taki chciałeś zostawić?
no chciałem bo myslałem ze sie napracowałem to ładny a tu trzeba było mnie uswiadomic ze nie tylko starania sie licza a efekty a tu ich brak :D

Ostatnia edycja:
pomysł przemalowania OK, czarny dach OK

Progi - totalna porażka ( mi się kojarzy z tym Oplem Astrą z reklamy Lion`s, albo z Oplem Calibrą ).
napis - totalna porażka ( to samo z naklejką )

Ja piszac o naklejce mialem na mysli taka mala na prog jak juz tak chciales ( a nie na drzwi duza )

Ja piszac o naklejce mialem na mysli taka mala na prog jak juz tak chciales ( a nie na drzwi duza )
wiem wiem ale u nich mozna mniejsza zamówic jak tam napisali...a Ty bocian tez uwazasz ze lepiej by było bez tych progów?

Amortyzatory
Powrót