Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
felgi będą 18 albo 19 w lecie tylko nie wiem jakiemoże jakieś propozycje? a czy te progi nie pasują? jak dla mnie troche masy przybyło dzięki nim i jakas taka bardziej sportowa linia sie zrobiła( to moje zdanie), a czy ten napis to az taki zły? :/
no tak masy przybywa osiągów ubywaMasy zdecydowanie przybyło już i tak nie lekkiemu bolidowi przez co sportowych możliwości na pewno ubyło...![]()
![]()
Napis, moim zdaniem, mimo starań i poświęconego czasu do poprawy albo usunięcia.
no chciałem bo myslałem ze sie napracowałem to ładny a tu trzeba było mnie uswiadomic ze nie tylko starania sie licza a efekty a tu ich brakOglądam sobie ten napis i myślałem po fotkach, że tymczasowo zmywalnym markerem dla orientacyjnego podglądu. Serio ty taki chciałeś zostawić?
wiem wiem ale u nich mozna mniejsza zamówic jak tam napisali...a Ty bocian tez uwazasz ze lepiej by było bez tych progów?Ja piszac o naklejce mialem na mysli taka mala na prog jak juz tak chciales ( a nie na drzwi duza )
szukałem z ti ale nie znalazłem to kupiłem takieJo mom tijaje i mie pasujom![]()