robert_t18
Użytkownik
Oczywiście masz rację, jeśli będę chciał lub musiał zmienić markę to na pewno na Lancię.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czujnik poziomu oleju ,chyba budzi się z zimowego snu,bo minął miesiąc jak bella jest u mnie i tylko raz po wymianie oleju ,zadziałał elek. wyświetlacz poziomu oleju.A od kilku dni działa zawsze przy odpaleniu,więc nastąpiła chyba samonaprawa
zabawna sprawa
Chodzi ci o samonaprawęNiedługo sie z nią pożegnasz na stałe chyba ze wyjmiesz z kieszeni sporo złota
Chodzi ci o samonaprawę,niestety wiem,że to jest bolączka tego czujnika,i nawet jak nie będzie działał to nie zamierzam go wymieniać,są jeszcze tradycyjne metody sprawdzania
![]()
O ile w 147/156 mających lżejszą stylistykę ten wzór wygląda świetnie, tak z ciężką 159 jakoś mi się gryzie. Ale każdy ma swój gust.
Rozumiem,ale z drugiej strony to dobrze ,że nie wszystkim się podobająWłaśnie zerknałem jak to wyglada u cCiebie i zgadzam sie z kolegą SliwusBuu dobrze to ujął może to wina rozmiaru a może koloru ale mi one jednak nie leżą