• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Alfa 159 2.2 SW black di Adalberto

Nie chcę zapeszyć ,bo tego jest nie za wiele,ale jak się uda to na pewno się pochwalę [emoji16],oby był chętny na czarnulę [emoji4]

Wysłane z mojego HTC U Play przy użyciu Tapatalka

Czarnula jeszcze się nie sprzedała :P ale minął rok od wymiany oleju więc postanowiłem wymienić ,mimo że przejechałem niecałe 3 tkm :rolleyes:
IMAG1391.jpg
Niektórych chętnych zastanawia stan podłogi i progów,więc przy okazji zrobiłem foto
IMAG1392.jpgIMAG1393.jpg

Co tu dużo mowić, 159 ma bardzo dobrze zabezpieczone podwozie.
Nie używasz auta zbyt często ;)
A myślałem, że to ja rzadko jeżdżę :D

Jeżdżę prawie codziennie lub co drugi dzień, ale krótkie odcinki. A do pracy mam ok. 2 km i też często biorę Miciaka [emoji16] to dlatego tak nie nabijam tysięcy [emoji3]

Ale zabieram nieraz czarnulę na odmulenie po obwodnicy, bo jazda tylko po mieście to belli kara [emoji6]

Panie i Panowie dziś Bella zmieniła właściciela,myślę że będzie dbał o nią ,tak jak ja :D Trochę mi smutno,że odjechała ,bo mi dawała naprawdę dużo frajdy z jazdy,ale niech służy nowemu właścicielowi jak najlepiej .Daleko nie powędrowała bo do Sierpca więc może kiedyś ją jeszcze zobaczę ;)

Wow no to "gratulacje" oby służyła nowemu właścicielowi, a co będzie następne? :)

Panie i Panowie dziś Bella zmieniła właściciela,myślę że będzie dbał o nią ,tak jak ja :D Trochę mi smutno,że odjechała ,bo mi dawała naprawdę dużo frajdy z jazdy,ale niech służy nowemu właścicielowi jak najlepiej .Daleko nie powędrowała bo do Sierpca więc może kiedyś ją jeszcze zobaczę ;)

Z jednej strony fajnie, ale z drugiej żal bo pewnie jeśli będą kolejne zloty to już nie zagościsz. No chyba, że Gulią ??? Jakie plany bo skoro się sprzedała to może uchylisz rąbka tajemnicy?

a co będzie następne?
Rozpocząłem poszukiwania,ale wszystko co bym chciał obejrzeć jest mega daleko :P może w sobotę gdzieś wyruszę,jak coś upoluję to wrzucę i opiszę .
A na razie nie chcę zapeszać ;)

- - - Updated - - -

No chyba, że Gulią ???
Niestety nie,to już nie będzie stajnia Alfy :( a na zloty wpadnę zawsze :P choćby na stopa :):):)

Ja też szukam auta dla żony, chodzi mi po głowie Gulietta 1.4 120KM, ale też ciężko coś znaleźć blisko i z dobrym rodowodem.

Swoje nieraz trzeba odczekać i się nie podniecać przy oględzinach ;););)

Witam ponownie :)
Może trochę nie na temat belli,ale o jej następcy ,bo co niektórzy byli ciekawi co planuję kupić :D Więc przedstawiam to cudo ;)

Ale ,wcześniej chciałbym podziękować Łukaszowi ( PCPLUS ) za pomoc przy kupnie i przetestowaniu "prosiaczka" wielkie dzięki :o

Więc jest to Porsche Cayenne S 4.8 V8 385 KM 2007,wiem że trochę leciwe ,ale taki miałem budżet i kaprys.
IMAG1459.jpgIMAG1458.jpgIMAG1462.jpgIMAG1467.jpg

Ostatnia edycja:
Grubo, duży motor :)
Dobrze brzmi?

Teraz już nie potrzeba żadnego stożka ;) dźwięk silnika i wydechu przy redukcji to muzyka dla mych uszu :P

I to ważne :) Ma sprawiać radość. To teraz biegiem do Przedsionka ;)

Amortyzatory
Powrót