marekkoczta
Aktywny
Przecież pisałem jak wgrałem to musiałem ściągnąć.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mnie się udało bez problemu. Czeka na poniedziałek na aktualizację w trakcie jazdy [emoji846]Niech się ktoś określi, czy udało się ściągnąć z serwera wersję 13.1 ?
Czy komuś udało się zainstalować wersję 14.0.0? Ja otrzymałem komunikat, że jest za mało dostępnej pamięci w MY20. Natomiast gdy się dzisiaj zalogowałem na stronę Mopara to aktualnie dostępna mapa do pobrania to 13.1.0 z 2022-03-30.
Masz opłacona licencję?Witam,
Mam pytanko jak jest z licencją do map dla aut z USA? bo na stronie maps.mopar.eu nie znajduje vinu mojego auta.
Może ktoś ma możliwość wygenerować plik z licencją pod mój vin?
Masz opłacona licencję?
Szukaj map na mopar usa
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
O ike wiem to aso nie moze zrobic dla vinu z usa licencji/subdkrybcji eu. Trzeba wgrywac po koleżeńsku z auta eu, oczywiscie po przeprogramowaniu kraju a zatem i przerobce wiazki, dla aut przedliftowych max wersje z 6.2020, dla poliftow narazie dzialaja wszystkie mapy.