• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Stelvio] Aktualizacja nawigacji dla pojazdów MY2020

Niech się ktoś określi, czy udało się ściągnąć z serwera wersję 13.1 ?
Mnie się udało bez problemu. Czeka na poniedziałek na aktualizację w trakcie jazdy [emoji846]

Wysłane z mojego 21081111RG przy użyciu Tapatalka

Serdeczne dzięki. Próbuję po raz szósty...
Tym razem się ściągnęło.

Ostatnia edycja:
Witam! Nie mogę znaleźć numeru VIN na stronie Mopar. Może ktoś ma mapę do My2020? Będę bardzo wdzięczny.

Teraz to juz chyba nie przejdzie z innego vin-u

przechodzi dla poliftów, przynajmniej z mapą 13.0 z marca - specjalnie próbowałem - radio polift z innym VIN u mnie w aucie 2018 a mapy ściągnąłem jeszcze dla innego znanego mi VIN polifta :P

MY 2020
nowa wersja 14.0.0
udpate z 27.05.2022

Czy komuś udało się zainstalować wersję 14.0.0? Ja otrzymałem komunikat, że jest za mało dostępnej pamięci w MY20. Natomiast gdy się dzisiaj zalogowałem na stronę Mopara to aktualnie dostępna mapa do pobrania to 13.1.0 z 2022-03-30.

MAP50145 = 14.0.0
Wgrana do MY2021 bez problemu.
Wielkość pliku 22527520 - w przybliżeniu podobna jak MAP50142 (czyli 13.1.0 o wielkości 22316810).

PS. Pytanie do fachowców czy MY2020 ma mniej pamięci niż 2021?

Ja zainstalowałem tydzień temu. Bez problemu.
U mnie wielkość podawana przez Total Commandera to 23 068 180 480.
Instalacja trwała ciut ponad godzinę.

Ostatnia edycja:
Potwierdzam, wersja 14.0 (MAP50145) wgrana bez problemu do Stelvio MY2020 - rozmiar pliku 2.4 GB (23 068 180 480) instalacja około godziny podczas jazdy w trasie.
Aktualnie na stronie internetowej brak wersji 14.0 - ponownie dostępna wersja 13.1.0

pewnie serwer padł i mamy znowu ver 13.1.0 dla my 2020

- - - Updated - - -

Czy komuś udało się zainstalować wersję 14.0.0? Ja otrzymałem komunikat, że jest za mało dostępnej pamięci w MY20. Natomiast gdy się dzisiaj zalogowałem na stronę Mopara to aktualnie dostępna mapa do pobrania to 13.1.0 z 2022-03-30.

jak masz wersje systemu infomat.
Czy przed aktualizacja wyczyściłeś pamięć navi jak chce MOPAR.

Dostępna najnowsza wersja map dla MY2020
Najnowsza wersja: 15.0.0
Data wydania: 2022-09-27

Witam,
Mam pytanko jak jest z licencją do map dla aut z USA? bo na stronie maps.mopar.eu nie znajduje vinu mojego auta.
Może ktoś ma możliwość wygenerować plik z licencją pod mój vin?

Witam,
Mam pytanko jak jest z licencją do map dla aut z USA? bo na stronie maps.mopar.eu nie znajduje vinu mojego auta.
Może ktoś ma możliwość wygenerować plik z licencją pod mój vin?
Masz opłacona licencję?
Szukaj map na mopar usa

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Musisz zmienić licencje map na EU.
Podjedz do ASO ogarną za ok. 700zł na 3 lata.
Mozesz tez poprosic kogoś z forum kto ma my2020 by udostępnił swoja mapę itp.
Ale z tego co wiem to musisz zmienić kraj pochodzenia pojazdu

O ike wiem to aso nie moze zrobic dla vinu z usa licencji/subdkrybcji eu. Trzeba wgrywac po koleżeńsku z auta eu, oczywiscie po przeprogramowaniu kraju a zatem i przerobce wiazki, dla aut przedliftowych max wersje z 6.2020, dla poliftow narazie dzialaja wszystkie mapy.

O ike wiem to aso nie moze zrobic dla vinu z usa licencji/subdkrybcji eu. Trzeba wgrywac po koleżeńsku z auta eu, oczywiscie po przeprogramowaniu kraju a zatem i przerobce wiazki, dla aut przedliftowych max wersje z 6.2020, dla poliftow narazie dzialaja wszystkie mapy.

Proszę kolegę o kontakt w innej sprawie :)

Amortyzatory
Powrót