Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I co ciekawe, nawet jak została pobrana dużo wcześniej (czyli starsza wersja) to na stronie jest informacja, że maps updated.
Przy wersji infomat 132.. mapa versja 12 nie działa.
Przez chwilę mapa jest dostępna po paru min czarne tło nic więcej.
Czy macie też jakieś problemy
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
I co ciekawe, nawet jak została pobrana dużo wcześniej (czyli starsza wersja) to na stronie jest informacja, że maps updated.
Wszystko działa. Ver.12 mapy.Chyba nie da rady bo nawet odpinałem akum.
I cisza.
Wyskakują cuda brak mapy nie licencjonowany plik itp.
Jutro postaram się wgrać ver. 11
Dobrze ze zostawiłem kopie sobie na dysku
Co do 119... trzeba zrobić update firmware do min 130... Infomatu.Na jednej Giulii z firmware 132 po wygraniu map v12 czarny ekran. Zobaczymy jutro. Na drugiej z 119ką stwierdził, że nie może przeczytać pen drive'a i żeby włożyć ponownie. Może i dobrze.. poczekam aż poprawią. Nie rozumiem jak można tak koszmarnie sp.. tak prostą funkcjonalność jak aktualizacja map.
Fajnie, ostatnio wrzuciłem 13.0.0, trochę długo się wgrywa, na razie chyba odpuszczę, może przy okazjipojawiły się nowe mapy, co ciekawe to zmiana wersji po przecinku... 13.1.0
Użyj download managera.Pojawiły się mapki, ale nie można ich pobrać. Próbowałem trzy razy i za każdym razem tuż przed końcem "Pobierania nie powiodło się"
Próbowałeś? Bo według mnie to problem leży po stronie Tomtom. Zawsze przerywa w tym samym miejscu.Użyj download managera
Próbowałeś? Bo według mnie to problem leży po stronie Tomtom. Zawsze przerywa w tym samym miejscu.
Nic nie leży u mnie wgrywa bez problemu.