[Stelvio] Aktualizacja nawigacji dla pojazdów MY2020

Panowie wtrącę się do tematu bo chcę wiedzieć na czym obecnie stoję.
W moim Stelvio ostatnia aktualizacja , która zdążyłem pobrać przed wygaśnięciem subskrypcji była na początku roku.
Jak wygląda teraz sprawa jakbym chciał wgrywać nowsze wersje map? Prosić kogoś kto ma podobny samochód o link czy też tutaj z forum jak ktoś wrzuci mapę ?
Jedynie co mogę odnowić subskrypcję na live traffic , fajnie to działało, kilka razy uratowało tyłek przed pieskami, ale cena jaką oczekują za miesiąc jest spora do tego posiadanie karty kredytowej do zakupu skreśla tą transakcję …

dobra, czyli masz MY20+, troche wcześniej był link do map, plik licencji stary używasz bo ciągle nie ma blokady na VIN. wgrywasz i jeździsz. duża szansa że tego nigdy nie zablokują, a przynajmniej nie szybko skoro teraz zajmują się wznowieniem nowych (sorry starych) modeli do 2028

Super dzięki za pomoc obecne mapy jakie mam to 23.1.2024.06 także aktualizacja będzie potrzebna.
Podpowie ktoś jak pobrać plik licencyjny? Na stronie Mopar już nie da się nic pobrać, a stary usunięty z komputera …
Przy okazji pytanie jakie macie wersje radia u mnie MV/TV 131.000.002, dzwoniłem do ASO aktualizacji brak …?

Ostatnia edycja:
dla aut MY20-22 nie ma updatu wystawionego dla ASO nowszego niż MV131 który masz (przez chwilę był MV132 wcześniej, ale zaraz go cofnęli i dali MV131, inna sprawa wielu powgrywało choćby ja, ale coś podobno jest pobugowane - miałbym swoich ileś uwag ale już raczej się nie cofnę spróbować czy 131 byłaby lepsza).

Super dzięki za pomoc obecne mapy jakie mam to 23.1.2024.06 także aktualizacja będzie potrzebna.
Podpowie ktoś jak pobrać plik licencyjny? Na stronie Mopar już nie da się nic pobrać, a stary usunięty z komputera …
Przy okazji pytanie jakie macie wersje radia u mnie MV/TV 131.000.002, dzwoniłem do ASO aktualizacji brak …?

Zrób sobie plik notepadem albo wyślij mi swój mail na priv to Ci wyślę plik...

Sprawdziłem w końcu i też mam tą wersję.

Załączniki

• IMG_20251105_151913.jpg
    IMG_20251105_151913.jpg
    24.6 KB · Wyświetleń: 1
no to właściwa, dopiero MY23+ raczej mają wyższe typu 149 czy nawet wyższe, ale updatów nie ma dla serwisów publikowanych, po prostu z autem fabrycznie dostajesz to co aktualnie uznają za właściwe. Update wypuszczają tylko jak mają potwierdzone jakieś skargi/bugi i kupę klientów zawracających tyłek w ASO, wtedy wypuszczają dla ASO poprawkę którą i część warsztatów neizależnych którzy mają (płacą) dostęp może ściągnąć

Chyba słuszna polityka, jak wszystko jest ok to po co generować koszty, a do tego "lepsze jest gorszym dobrego"

Amortyzatory
Powrót