• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Aktualizacja firmware Nav Connect

Wersja dla leniwych:

przechwytywaniezy.png

Ostatnia edycja:
Jeśli dobrze rozumiem, to te "nowsze" mapy są z sierpnia 2005, a więc to żadne rozwiązanie ;)

Jeśli dobrze rozumiem, to te "nowsze" mapy są z sierpnia 2005, a więc to żadne rozwiązanie ;)

Jest jeden rodzaj setup cd, tak wiec jak ktoś ma problem z wypaleniem plyty awsze może zakupić w ASO.

Dziekuje bardzo. bozia wynagrodzi w licznych alfiściątkach :d

Zasugerowałem się nazwą grupy - "CD ROM mapy drogowe krajów", jesteś pewny, że to jest setup, a nie mapy?

Tak, w eper opisany jako [TABLE="class: scrollTable"]

[TR="class: alter"]
[TD="align: right"] 51746395 [/TD]

[TD]COMPACT DISK SET-UP[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Pełen sukces

Ja mam alfe 159 3.2 JTS Q4 SW z 2007r. ze starym menu ,czytałem wasz temat i zrobiłem tak jak napisaliście ,miałem problem bo aktualizacja staneła w miejscu i nic nie wyswietlało czyli czarny ekran juz myslałem że oddam radio do servisu ale okazało się że po wielu próbach wystarczyło uzyc odpowiedniego programu do wypalania czyli burner iso i instalacja w zawieszonym juz radiu które nic nie wyświetlało przebiegła z pełnym sukcesem ale po włożeniu płyty gdy usłyszałem że napęd ruszył wbiłem kod 34569 a potem pokazał się fleszer i się instalowało , wyjdzie płytka ,wyłączamy radio ponowny roruch i mamy nowe menu.Powodzenia

Amortyzatory
Powrót