• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Aktualizacja firmware Nav Connect

Aby sprawdzic jaką wersje softu ma navi:

- nacisnać trip
- nacisnać Setup (środkowy przycisk)
- nacisnać Connect (prawy przycisk)
- nacisnać 3x Connect
- nacisnać prawą gałkę

Pojawi sie dodatkowe podmenu "System"

Witam
Chciałbym sprawdzić jaką wersje oprogramowania ma moja navi niestety u mnie po naciśnięcu trip pojawia się taki ekran:
IMAG0015.jpg
i tu nie mogę znaleźć przycisku setup
Auto jest z 2008 chyba z czerwca jak dobrze pamiętam.
Wrzucę jeszcze parę fotek może po kolorystyce ktoś pozna choć telefon mógł ich nie odzwierciedlić za dobrze, a nie wiem dokładnie jaka jest różnica miedzy jednym softem a drugim.
IMAG0016.jpgIMAG0017.jpgIMAG0018.jpgIMAG0019.jpg

A ja mam prośbę o setup cd, chciałbym zmienić język - są lepsze sposoby nauki włoskiego :D. Przy okazji może krótka instrukcja jak to zmienić. Bardzo wielkie dzięki z góry.

Chciałbym sprawdzić jaką wersje oprogramowania ma moja navi niestety u mnie po naciśnięcu trip pojawia się taki ekran:
jak pisal sebol75 masz nowe oprogramowanie. Wcisnij MAIN DARK jak pojawi sie lista menu wybierz SETUP nastepnie 3X setup potwierdz prawym pokretlem i masz dodatkowe menu ASISTANZA.

A ja mam prośbę o setup cd
Mam ale napisz maila.

Witam czy mógłby ktoś podesłać plik do zmiany softu w navi na ten 12.3...
sprawdz maila

ja również prosiłbym o update do wersji 12.3 (kocurr@me.com).
Czy można upgrade'ować z każdej wersji firmware?
Ma ktoś link do najnowszych map (Polski lub Europy) do Connect'a ?
Dzięki wielkie z góry za pomoc !

tylko co?
aktualizację navi do 12.3 czy obraz płyty setup?

aktualizację wysłałem :) bo miałem pod ręką

W zasadzie to jedno i drugie :)
Nowszy soft właśnie dzisiaj wgrałem i widzę, że ładnie gra z RT3.
Niestety samochód nadal mówi do mnie nie w tym języku w którym bym chciał więc jeśli ktoś ma Setup CD z Angielskim to też bardzo poproszę.

Dobra... google: fiat stilo "Connect Nav - Setup CD" załatwił sprawę więc już nie potrzebuje :)

Amortyzatory
Powrót