Lukasz78
Nowy
Bawcie się, byle rozważnie:stop:.Póki co naprawa możliwa tylko na navi z numerem 156068727.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gratulacje.. Wymienialeś płytę, czy udało się jakoś załadować soft na tę Intelowską kośc..? Dobrze, że choć Ty rozgryzłeś temat.. jak pytałem u znajomego z serwisu o ten problem to oni są zieloni w temacie.. jedyne co mogą zrobić to gdzieś tam wysłać do włoch navi i liczyc na naprawę, która zapewne polegałaby na wymianie płyty głównej..N-A-P-R-A-W-I-O-N-A w sposób który opisywałem
Gratulacje.. Wymienialeś płytę, czy udało się jakoś załadować soft na tę Intelowską kośc..? Dobrze, że choć Ty rozgryzłeś temat.. jak pytałem u znajomego z serwisu o ten problem to oni są zieloni w temacie.. jedyne co mogą zrobić to gdzieś tam wysłać do włoch navi i liczyc na naprawę, która zapewne polegałaby na wymianie płyty głównej..
Kod ? ...jaki kod ?Zmienił mi się kod nawigacji co nie znaczy,że nie będę próbował wrócić do tego oryginalnego kodu..
Navi z wejsciem karty SD ? To jakaś opcja była, czy poprostu nowsze urządzenie ?
Nowsza navi montowanaw wersjach po FL.
Zadziała w starszych autach sprzed FL?
To moja wina, nie SW 11.2.Przestrzegam: nie wyłączać navi w momencie aktualizacji nawet jeśli ten cholerny komunikat (DO NOT TURN OFF THE UNIT) zniknie.Co do mnie?Cóż...umiesz liczyć, licz na siebie.Czekam na info od włocha który miał mi załatwić płytę główną.Reszta to pestka.
Widze ze powodzenie wystepuje w przypadku 11.4, jestes w stu procentach przekonany ze mozna bezpiecznie podejsc do tematu z firmwarem 11.2?, rozumiem ze jesli 11.2 sie uwali to mozna liczyc na wsad z kodem.....?
potwierdzam - zero problemow 11.2 -> 12.3.....Dzisiaj robiłem upgrade softu z wersji 11.2 na 12.3,wszystko gładko i bezboleśnie,czas całej operacji od 2 do 3 min.
Po włożeniu kluczyka do stacyjki,gasimy "choinkę" przyciskiem start/stop,uruchamiamy wyłącznie navi.
??SW ver. 01N939L4010.2
HW ver. 05035502741.7