- Auto
- AR 159 SW 1.9JTDM Q-Tronic 08'2007
bez kluczyka - tylko włączyłem radio
trzeba z kluczykiem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bez kluczyka - tylko włączyłem radio
czyli powtórzyć update firmware?
Czyli ogólnie wielkie "G"- szybsze włączanie Connecta - możliwość użycia map G2 (cała Europa na 9 - 11 CD, a nie na 20!) - no i oczywiście nowy interfejs
Nie sądzę, by była możliwość zrobienia backup'u.. bo jakoś nie bardzo jest nosnik, który by to w navi nagrał.. Trzebaby poszukac więc wersję v. 11.4.
O tym to ja wiem;-).Wówczas myślałem o zgraniu zawartości z kości pamięci z CN+ (zrobienie tzw. dumpa).Zgrywanie odbywa się przy użyciu programatora, softu i odpowiedniego złącza które zakłada się na układzie pamięci, ewentualnie wylutowuje kość pamięci u umieszcza w odpowiednim złączu programatora.Nie chce wyjaśniać szczegółów.
Mogę z nim pogadać czy daliby radę coś pokombinować z tym, choc on akurat osobiscie pewnie pojecia o tym nie ma, ale może chłopaki z jego serwisu coś by wykombinowali..
Jeśli ktoś ma Ci pomóc musisz wyrażać się mniej technicznieJa ogólnie temat ogarniam, ale np. co to "wsad" to nie wiem.
Słóń:
...Lukasz78 miał wersję 11.2 i coś z updatem nie wyszło...
Drążąc temat zwiechy mojego sprzętu postanowiłem go rozebrać do golasa i wreszcie od spodu płyty głównej znalazłem Intelowską pamięć FLASH TE28F640 w której siedzi mój nieopatrznie zmodyfikowany firmware.Teraz szukam wsadu i stawiam pudło na nogi.Gdyby ktoś coś wiedział, dajcie znać
![]()
gratyN-A-P-R-A-W-I-O-N-A w sposób który opisywałem![]()