Akcje serwisowe.

Plus jest taki że najnowsza aktualizacja ma wreszcie ten feature, że można na tempomacie łatwo zmieniać prędkości sczytywane ze znaków. Bo ja wcześniej nie mogłem tego robić, a teraz mi się takie zielone strzałeczki pojawiają przy sczytanym znaku i jeden tick i tempomat przestawiony na nową prędkość - to jest akurat super.

Plus jest taki że najnowsza aktualizacja ma wreszcie ten feature, że można na tempomacie łatwo zmieniać prędkości sczytywane ze znaków. Bo ja wcześniej nie mogłem tego robić, a teraz mi się takie zielone strzałeczki pojawiają przy sczytanym znaku i jeden tick i tempomat przestawiony na nową prędkość - to jest akurat super.
to akurat była kampania z połowy 2020r na wczesne polifty, które mimo opcji ISC nie miały gotowego firmwaru kamery na to i trzeba było też proxi poprawić.

Gdyby tak jeszcze zrobili, że ta strzałeczka pojawia się trochę przed znakiem a nie po...

To było i wcześniej - zaryzykuję, że zawsze. W opcjach nazywa się Intelligent Speed Control. Wymagało ustawienia odpowiedniego bitu w proxi.

To było i wcześniej - zaryzykuję, że zawsze. W opcjach nazywa się Intelligent Speed Control. Wymagało ustawienia odpowiedniego bitu w proxi.
wróć 2 posty wcześniej, sprzedawali auta MY20 niby z tą opcją a nie działało - była kampania na ISC gdzieś w połowie 2020r bo wyszedł nowy firmware i proxi fabryczne poprawili. a znam boleśnie bo miałem w 2020r auto na retrofity, wczesny 2020 i się namęczyłem i nie odpaliłem ISC, tylko ACC i TSR, a potem wyszła ta kampania to już wiedziałem dlaczego

wróć 2 posty wcześniej, sprzedawali auta MY20 niby z tą opcją a nie działało - była kampania na ISC gdzieś w połowie 2020r bo wyszedł nowy firmware i proxi fabryczne poprawili. a znam boleśnie bo miałem w 2020r auto na retrofity, wczesny 2020 i się namęczyłem i nie odpaliłem ISC, tylko ACC i TSR, a potem wyszła ta kampania to już wiedziałem dlaczego
co? To jak to możliwe, że jak moje auto jest z 2025 a ja tego nie miałem?

może mieli błędne proxi na jakąś produkcję (bywało, były kampanie czasem na coś bo na parę tygodni jakieś auta jakaś opcja wylatywały z proxi) - na przestrzeni lat było kilka razy tak - zwykle auta z 1-2 mcy max, i jakaś jedna funkcja. nie chce mi się wchodzić do service newsów/kampanii i czytać co tam było ostatnio. masz teraz to dobrze. i zmieniłbyś auto w opisie, bo nie wiemy czy masz auto z 2025 czy 2017 i jakie - obecnie pokazujesz że masz fiata punto.

Amortyzatory
Powrót