• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[75] 75 ex Nurburgring

75 rosso milano V6;) kiedyś dawno,dawno temu miałem przyjemność nią pośmigać:cool: szkoda tylko że w Kielcach formy nie było:(

Koła przerzucone i auto od razu lepiej wygląda.

Nie tylko koła... ;-)

Jaka to wersja 75 ?

america :P

Ta WA jaki ma silnik? 1.8T?

3.0, 1.8t widać fragment z prawej strony zdjęcia ;-) stoi biedaczka i czeka na swoją kolej...

75 rosso milano kiedyś dawno,dawno temu miałem przyjemność nią pośmigać szkoda tylko że w Kielcach formy nie było

Usterka została zlokalizowana - oberwała się do końca prawa poduszka skrzyni biegów, przez co skrzynia pod obciążeniem latała w cały świat góra->dół i w efekcie wał napędowy napierdzielał ostatnim łącznikiem o tunel. Dobrze, że się wtedy wycofałem...

Ostatnia edycja:
A cóż to się porobiło...?

attachment.php

Załączniki

• 27052015141.jpg
    27052015141.jpg
    170.1 KB · Wyświetleń: 1,061
Niestety zmuszony jestem wystawic na sprzedaz moj ostatni nabytek. Porwałem się z motyką na słońce ale sprawa mnie przerosła. Wyposażenie do uzgodnienia, razem z ceną. Po krótce - czarna 75 3.0 rocznik 88 (seria z pomarańczowymi kierunkami z tyłu, rubinowymi zegarami, bardzo zdrowa blacharsko (najlepsza z wszystkich moich 75). Cena w stanie obecnym 8000, możliwe wsadzenie wnętrza, normalnego wydechu i rejestracji, ale oczywiscie kosztem wzrostu ceny. Zawieszenie gwint i kilka innych smaczków. Info na priv, pokijeszcze samochod nie wyladuje na portalach ogloszeniowych

Co teraz bimski planujesz ? Jak bym nie miał 155 to bym ja od ciebie kupił ale nie mam miejsca na 2 Alfy ....

Nic nie planuję. W sumie razem z saabem mam teraz pod opieką 5 samochodów, a czasu już nie tyle co wcześniej. W dodatku zostałem 'brutalnie' przeniesiony do pracy do innego miasta i fizycznie nie mogę się nimi zajmować w takim stopniu w jakim bym sobie tego życzył. Dlatego chciałbym sprzedać ten egzemplarz, z którym jeszcze nie zdążyłem się za bardzo 'zżyć'. Trochę mi szkoda i w związku z tym nie jestem skłonny negocjować ceny. Tak jak napisałem - wszystko jest do uzgodnienia z potencjalnym klientem. Na chwilę obecną w samochodzie są dwa fotele kubełkowe i deska rozdzielcza ;-)

Ostatnia edycja:
A cóż to się porobiło...?

167965-75_ex_nurburgring-27052015141.jpg

Coś mi tu nie pasował, chodzi o zderzaki. Dopiero teraz zajarzyłem że to nowy nabytek a nie stara 75. Czarna 75 z wydechem wyprowadzonym pod progiem. Była jakiś czas temu na OLX.

Coś mi tu nie pasował, chodzi o zderzaki. Dopiero teraz zajarzyłem że to nowy nabytek a nie stara 75. Czarna 75 z wydechem wyprowadzonym pod progiem. Była jakiś czas temu na OLX.

hehe...

Głupi ja, zrobiłem trochę hałasu dziś pod blokiem i jakoś mi przeszła myśl o sprzedaży :P kapcia pali na zawołanie, brzmi przepotwornie, tak jak powinna brzmieć poczwarnie poczwarna alfa :D

hehe...

Głupi ja, zrobiłem trochę hałasu dziś pod blokiem i jakoś mi przeszła myśl o sprzedaży :P kapcia pali na zawołanie, brzmi przepotwornie, tak jak powinna brzmieć poczwarnie poczwarna alfa :D

Bo V6 kupuje się właśnie po to,aby drzeć nią mordę przy każdej nadarzającej się okazji;)

Boże marzy mi się taka od dawna :D Gdyby tylko jakieś zaplecze było do takiego klasyka :/ cena jest bardziej niż atrakcyjna tak mi się wydaje także to chyba kwestia czasu tylko

Bimsky, a masz gdzies jej Sound nagrany? Ciekaw jestem jak brzmi z tymi kominami a'la prom morski:)
No i pojade klasykiem, "brałbym ale..." najsampierw musze jedno skonczyc:( a Twoje widzę z zacnymi fruktami pod budą.

Amortyzatory
Powrót