andrzej1980
Aktywny
Wy to znaczy kto? Nie lubie jak klasyfikuje sie mnie w jakikolwiek sposob. To ze dzis jezdze vagoem nie oznacza ze jutro nie bede jezdzil francuzem albo wlochem. Dla mnie wlasnie to jest brak ograniczenia motoryzacyjnego... Trafi sie w poniedzialek jakies fajne auto, to zwyczajnie je kupie i sprzedam passata, to nie fizyka kwantowa, nic skomlikowanego. Nawiasem mowiac bardzo powaznie zastanawiam sie nad zmiana samochodu na... cos wloskiego (napewno nie alfa romeo). Reasumujac masz mnie za kogos kim nie jestem.
Odnosnie zdjec nowego wozu bimskiego, poki co nie bedzie... Najpierw odszczurzanie pozniej fotki...
Bimski zainteresuj sie troche tematem a nie tylko grzebiesz przy tym zlomie!![]()
Racja. Wziąłem cię za gościa, który gardzi motoryzacją inną niż Niemiecka i jak ktoś powie coś innego niż jest po jego myśli to jest wróg totalny, bo tylko on jako posiadacz auta niemieckiego ma rację. Jak taki nie jesteś to przepraszam. Ja lubię BMW , ale z niemieckich aut kocham Porsche tak samo jak Włoskie auta. Pasja do aut zaczęła się u mnie właśnie od Porsche. Teraz czekam na foty auta bimskiego . Dalej obstawiam Maserati