• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[75] 75 ex Nurburgring

Wy to znaczy kto? Nie lubie jak klasyfikuje sie mnie w jakikolwiek sposob. To ze dzis jezdze vagoem nie oznacza ze jutro nie bede jezdzil francuzem albo wlochem. Dla mnie wlasnie to jest brak ograniczenia motoryzacyjnego... Trafi sie w poniedzialek jakies fajne auto, to zwyczajnie je kupie i sprzedam passata, to nie fizyka kwantowa, nic skomlikowanego. Nawiasem mowiac bardzo powaznie zastanawiam sie nad zmiana samochodu na... cos wloskiego (napewno nie alfa romeo). Reasumujac masz mnie za kogos kim nie jestem.
Odnosnie zdjec nowego wozu bimskiego, poki co nie bedzie... Najpierw odszczurzanie pozniej fotki...
Bimski zainteresuj sie troche tematem a nie tylko grzebiesz przy tym zlomie! :)

Racja. Wziąłem cię za gościa, który gardzi motoryzacją inną niż Niemiecka i jak ktoś powie coś innego niż jest po jego myśli to jest wróg totalny, bo tylko on jako posiadacz auta niemieckiego ma rację. Jak taki nie jesteś to przepraszam. Ja lubię BMW , ale z niemieckich aut kocham Porsche tak samo jak Włoskie auta. Pasja do aut zaczęła się u mnie właśnie od Porsche. Teraz czekam na foty auta bimskiego . Dalej obstawiam Maserati:)

no dobra, macie ;-)

302.jpg

No czyli zgadlem !!!!
Jest to na pewno samochód :-P :-D

Racja. Wziąłem cię za gościa, który gardzi motoryzacją inną niż Niemiecka i jak ktoś powie coś innego niż jest po jego myśli to jest wróg totalny, bo tylko on jako posiadacz auta niemieckiego ma rację. Jak taki nie jesteś to przepraszam. Ja lubię BMW , ale z niemieckich aut kocham Porsche tak samo jak Włoskie auta. Pasja do aut zaczęła się u mnie właśnie od Porsche. Teraz czekam na foty auta bimskiego . Dalej obstawiam Maserati:)

Spoko nic sie nie dzieje. Jesli chodzi o mnie nie gardze zadna forma motoryzacji. Nie Lubie tylko motocykli ale tez szanuje ludzi ktorzy jezdza na jednosladsch. Bron boze tez nie jestem fanatykiem jakiejkolwiek marki, nie gloryfikuje tez samochodow z jakiegos konkretnego kraju.

Odnosnie nowego auta bimskiego, tak malinowa 75, haha kiedys byla czerwona dzis juz malinowa, no ale za to motorownia zacna.

Spoko nic sie nie dzieje. Jesli chodzi o mnie nie gardze zadna forma motoryzacji. Nie Lubie tylko motocykli ale tez szanuje ludzi ktorzy jezdza na jednosladsch. Bron boze tez nie jestem fanatykiem jakiejkolwiek marki, nie gloryfikuje tez samochodow z jakiegos konkretnego kraju.

Odnosnie nowego auta bimskiego, tak malinowa 75, haha kiedys byla czerwona dzis juz malinowa, no ale za to motorownia zacna.

... prim, musisz tak mielić ozorem? Pewnie jak idziesz do kina to na głos na całą salę mówisz jakie jest zakończenie filmu? :P

To cywilny samochód, w dodatku formalnie (jeszcze?) nie mój. Zwykłe 12v. Dwudziestka czwórka czeka na remont czarnej.

Moge ci mój spoiler oddac i klamki ze 155 :D będą pasowały kolorem :D:D

... prim, musisz tak mielić ozorem? Pewnie jak idziesz do kina to na głos na całą salę mówisz jakie jest zakończenie filmu? :P

To cywilny samochód, w dodatku formalnie (jeszcze?) nie mój. Zwykłe 12v. Dwudziestka czwórka czeka na remont czarnej.

Przecież nic nie powiedziałem. Dla każdego zacna motorownia to co innego, jeden lubi Turbo inny dużego wolnossaka, a jeszcze inny pogina twin sparkiem. Przecież nie sądzisz chyba że ktokolwiek pomyślałby że kupiłeś sobie Twin Sparka? Sam się ze zdjęciem wysypałeś, miałeś nie dawać.

parafrazując... Tu BAJ or NOT tu BAJ, dat ys de kłeszczyn

attachment.php

Załączniki

• 11297905_967224483297270_345944552_n.jpg
    11297905_967224483297270_345944552_n.jpg
    125.4 KB · Wyświetleń: 231
Ta WA jaki ma silnik? 1.8T?

Amortyzatory
Powrót